N. V. | 17. 4. 2022, 15:14

Dela kot najeta "zapeljivka": preverja, ali so možje zvesti svojim ženam

Profimedia

Saj ni res, pa je: ženske ji ponudijo denar v zameno za to, da poskuša zapeljati njihove moške. Koliko s tem zasluži Američanka z nenavadnim poklicem?

Carolina Lekker, Playboyjeva zajčica iz ZDA ima nenavadno službo. Lepotico, ki prihaja iz Barcelone, namreč najemajo druge ženske, da na test postavi zvestobo njihovih partnerjev.

Vse skupaj je posledica nedolžne šale. Septembra 2021 je s prijateljicami stavila, da lahko preveri, če so jim njihovi partnerji zvesti, poroča Daily Mail.

Koliko zasluži?

To je kmalu prereslo v donosno službo. Potem ko prejme številko moškega in Instagram profil, se 24-letnica loti dela in začne z njimi flirtati.

Če žrtev ugrizne v vabo, se dogovorita za srečanje, ona pa za to prejme honorar. Na stranko zasluži tudi več kot 1700 evrov.

Če ji moškega ne uspe zapeljati in ta prestane test, denarja ne vzame - to pa se po njenih navedbah v 99.9 odstotkih ne zgodi.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Carolina Lekker (@carollekker_)

Denar sicer večinoma zapravi za lepotne operacije, saj želi imeti nekoč najdražje telo na Instagramu, je povedala za Daily Mail.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Carolina Lekker (@carollekker_)

Moralen način za zaslužek denarja?

"Sprva me je bilo strah, saj sem se spogledovala s popolnimi neznanci. Ne bi rekla, da gre za pravo varanje, saj z njimi nimam fizičnega stika. V določenih primerih ženske zgolj iščejo razlog za prekinitev razmerja, a nimajo takšnih, ki bi jih želele. Verjamem, da globoko v sebi vsi želimo vedeti, ali so naši partnerji dovolj močni, da so kos skušnjavam,'' je za Daily Mail dejala Carolina.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Carolina Lekker (@carollekker_)

Dodala je, da sprva ni bila prepriča, če je to pravi način za služenje denarja, ''toda v moji glavi je prevladala misel, da s tem pomagam drugim ženskam ugotoviti v kakšnem stanju je njihova zveza.''

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.