16. 3. 2021, 14:00

Novi TikTok trend, ki je zgrozil mnoge: S krožniki hrane v kopalnico, ko jih tišči na veliko potrebo!

profimedia
Novi TikTok trend, ki je zgrozil mnoge: S krožniki hrane v kopalnico, ko jih tišči na veliko potrebo! (foto: profimedia)

Na TikToku se neprestano pojavljajo novi izzivi in nekateri prerastejo v prave trende, ki jim sledijo mnogi. Večina njih je povsem nedolžnih, občasno pa se pojavi kakšen, ki zgrozi vse.

Eden takšnih je zadnji, v katerem mladi sedijo vzvratno na straniščni školjki, tako gledajo filme in zobajo prigrizke medtem, ko opravljajo svojo potrebo.

Trend je sprožila uporabnica @AmyWoahh, ki je v svojem videu razložila, zakaj se ji to zdi najboljši način za opravljanje velike potrebe.

"Ves ta čas ste narobe uporabljali stranišča. Obrniti se morate na drugo stran. Vzemite s seboj prigrizke, si nastavite priljubljeno serijo in 'kakajte' takole. Samo sedite in se zabavate," je povedala v videu.

Številni, ki so sledili njenemu zgledu, so o tem nato navdušeno poročali, še več pa je bilo tistih, ki so bili nad njeno idejo zgroženi.

@amyywoahh

Life hack: take a 💩 BACKWARDS #backwards #bathroom #snacks #lifehack

♬ original sound - AMYYWOAHH

"Nikoli ne vnašajte hrane v kopalnico," je bila jasna ena od uporabnic TikToka, medtem ko se je druga z njo strinjala: "Ne morem si niti predstavljati, koliko vseh teh bakterij bi na ta način zaužila."

Mnogi so opozarjali na nevarnost bakterije E. Coli, ki lahko povzroči infekcijo, ko pijete vodo ali jeste hrano, v katerih so fekalije. Tudi spuščanje vode, ne da bi pri tem spustili pokrov straniščne školjke, lahko fekalije in bakterije raznese po celi kopalnici, in torej tudi na hrano, ki ste jo tja prinesli.

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.