9. 9. 2021, 13:27

Oglejte si oglas za prodajo avtomobila, ki je nasmejal vso Slovenijo - prava mala komedija vas čaka v opisu

profimedia

V torek je oglas za avto na portalu avto.net v trenutku postal viralen na vseh družbenih omrežjih. Zakaj se sprašujete? Velja za enega najbolj izvirnih oglasov za prodajo avtomobila na spletu.

Avtomobil prodaja korošec Boris 

Prodaja se avtomobil Fiat Seicento Sporting Abarth, ki ga je Boris Dren opisal na nadvse šaljiv način. Naj si za pokušino izposodimo zgolj njegov uvodni odstavek, za nadaljevanje branja pa boste nižje v prispevku našli tudi neposredno povezavo:

"Motiv da sem tale avto kupil je seksati v malem avtu. Moj ata se hvali kak je to včasih v fičeku počel. Hotel sem dokazat, da lahko tud js. Do zdaj mi ni uspelo, imam namreč ženo, ki je ne spravim not na vse štiri. Preprosto ni več za take štose. Odkar imava 2 otroka je dejanje postalo teorija. Nekak ji tale avto ne sede. Še Kolegica je priznala, da ima zadaj več placa kakor Twingo, sem tud ženi povedal da bi jo motiviral, pa ni prijelo. Očitno nikol nebom vnukom razlagal kak sem v fičeku drajsal babico. Sem si zdaj kupil enoprostorca in je kar navdušena nad njim, očitno pada na večje avte. Upam, da žena tega oglasa ne bere. Ženo bom obdržal, odlično kuha, je zelo pridna za povrh pa še lepa. Avto je tud lep in ne kuha. Prodam."

"Zelo veliko je odzivov. Sicer resnih kupcev za zdaj (še) ni prav veliko, trije, štirje, ampak klicev ter sporočil pa dobim ogromno. O, ravno zdaj, ko govoriva, mi zadaj piska da sem prejel sporočilo," je za vecer.com povedal Boris.
Naj ne govorijo naše besede ... oglejte si oglas

Dokler ga Borisu še ne uspe prodati, vam ga ponujamo na TEJ POVEZAVI.

Avtomobil res prodaja, vendar je bil mnenja, da je v teh težkih časih pravilno, da ljudi poizkusi nasmejati.

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.