J. B. | 31. 3. 2023, 12:33

Papagaj osvaja glasbeno sceno: novi izdelek pernatega zvezdnika si je ogledalo že več kot 1,5 milijona ljudi (VIDEO)

YouTube/The Kiffness/posnetek zaslona

Glasbena scena je že nekaj časa tudi pravi poligon za takšne in drugačne bizarnosti ... Tale je vsaj simpatična.

Strokovnjaki so si enotnega mnenja: standardi v glasbeni industriji še nikdar niso bili tako nizko postavljeni kot v zadnjem obdobju. Ali če želite nekoliko drugače - nekoč so bili uspešni predvsem tisti, ki so znali dobro peti, zdaj pa se zdi, da to ni več najpomembnejše. Šteje tudi, kako lep si in kako dobro znaš pozirati. Ne glas, šteje predvsem stas, bi lahko rekli.

Twitter/Buitengebieden/posnetek zaslona

In kdo ve, morda bo prav zaradi naštetega glasbeni svet dobil novo zvezdo. Ker če je lahko zvezdnik nekdo, ki dejansko ne zna peti, zakaj potem ne bi enako veljalo tudi za ... papagaja?! Ginger the Cockatiel je nimfa, vrsta papagaja, ki izvira iz Avstralije in je znana po značilni rumeni glavi in rdečih licih. Nimfe so znane tudi po tem, da lahko posnemajo glasove človeka, čeprav nimajo tako bogatega besednega zaklada kot nekatere druge vrste papig.

Ginger the Cockatiel se lahko medtem pohvali z imenitnim občutkom za ritem, kar je več kot očitno tudi na posnetku, ki ga je na YouTubu objavil južnoafriški glasbenik David Scott, ki je bolj poznan pod svojim umetniškim imenom The Kiffness. Skupaj s simpatičnim papagajem sta ustvarila glasbeni hit, ki si ga je na YouTubu ogledalo že več kot 1,5 milijona ljudi. In prav tako dokazala, da dobro petje zares ni edini pogoj za to, da postaneš glasbeni zvezdnik ...

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.