Š. T. | 21. 2. 2023, 16:14

Peter Prevc objavil družinsko fotografijo in požel val navdušenja z izvirnim zapisom (FOTO)

Instagram/Peter Prevc /posnetek zaslona

Ko ga ne vidite v zraku, izkušeni slovenski smučarski skakalec veliko časa preživlja s svojimi najdražjimi. Poglejte, kako so se zabavali v pustnem času.

Slovenski reprezentant Peter Prevc je z mislimi verjetno že pri letošnji največji športni preizkušnji v sezoni, svetovnemu prvenstvu v nordijskih disciplinah. Vseeno pa je najstarejši ob bratov Prevc še izkoristil čas za družino in v okviru pustnega dogajanja so se vsi štirje družinski člani našemili in poželi veliko odobravanja, ko je sliko vesoljčkov objavil na družbenem omrežju. 

'Ker mi skoki zadnje čase ne gredo prav dobro, sem poskusil, kako je s poleti. In ni slabo, skupaj s še enim astronavtom mi je uspelo poleteti v vesolje. Pa ne samo to, srečala sva tudi vesoljko in malega vesoljčka,' je zapisal Peter Prevc v objavi na Instagramu ob fotografiji z ženo Mino ter sinovoma Ludvikom in Oskarjem.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Peter Prevc (@pprevc)

Peter Prevc v tej sezoni na tekmah svetovnega pokala ni blestel, tako kot smo bili od njega navajeni. Kljub temu, da tudi sam ni zadovoljen z rezultati, pa je ohranil vedrega duha. Morda mu bo prav druženje z domačimi in sproščenost pred pomembnimi tekmami prinesla vrhunski rezultat v dolini pod Poncami.  

Profimedia

Prevca in njegove skakalne kolege v reprezentanci čakajo zahtevni nastopi na SP, še posebej bo pred njimi velik izziv, ker bodo nastopali pred domačimi navijači v Planici. Slovenski skakalci so pogosto med najboljšimi na tekmah svetovnega pokala, slovenski navijači pa od njih pričakujejo tudi kakšno žlahtno odličje. 

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.