R.S. | 23. 11. 2022, 13:42

Po letalski nesreči sta zakonca posnela selfie in sprožila val zgražanja

Twitter/enriquevarsi

"To bi lahko bila velika tragedija. Vsak, ki je preživel, se lahko ima za zelo srečnega," je le eden izmed komentarjev ljudi, ki so bili nad videnim naravnost zgroženi.

V Peruju je pred dnevi med vzletom v letalo trčilo gasilsko vozilo. Zgodilo se je na mednarodnem letališču Jorge Chávez v Limi. V nesreči sta umrla dva gasilca, potniki in člani posadke pa niso bili poškodovani. 

Požar je zajel desno krilo letala. Eden izmed potnikov je v svoj telefonski objektiv ujel grozen trenutek nesreče v hipu, ko še ni vedel, ali bo kdorkoli nesrečo sploh preživel.

Po nesreči sta se zakonca, ki sta bila na letalu, odločila posneti selfie s telefonom. Profesor Enrique Varsi-Rospigliosi je fotografijo delil na Twitterju, zraven pa pripisal: "Ko ti življenje da drugo priložnost."

Uporabniki družbenih omrežij nad videnim niso bili navdušeni. "To bi lahko bila velika tragedija. Vsak, ki je preživel, se lahko ima za zelo srečnega," je le eden izmed komentarjev. Iz zakoncev so se posmehovali: "Tragedija = selfie. Letalo je strmoglavilo ... počakaj, da naredim selfie." 

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.