P.M. | 26. 8. 2022, 13:46

Po spletu zaokrožil posnetek razburjene turistke v Mostarju: "Le kako si drznejo?"

Profimedia/Tik Tok/posnetek zaslona/fotomontaža

Število najrazličnejših vplivnežev se vsak dan povečuje. Med njim je tudi Američanka Erin, ki je v eni od nedavnih objav izrazila ogorčenje nad tem, da ljudje ne razumejo njenega "dela". Kaj jo je tako vrglo iz tira?

Čeprav nekateri vplivneži in vplivnice na svojih profilih ponujajo kakovostne vsebine, so tudi takšni, ki se jim gre le za število všečkov ob objavljeni fotografiji ali posnetku. Vendar je za privlačno fotografijo poleg lepe lokacije potrebno tudi nekaj sreče, predvsem pa veliko potrpljenja.

Tu pa se je v primeru Erin Fang, mlade popotnice iz Amerike z lastnim profilom  na Tik Toku, malce zataknilo. Med popotovanjem po Bosni in Hercegovini se je Erin ustavila v Mostarju, kjer se je želela fotografirati pod znamenitim Starim mostom. A na izbranem mestu se je gnetlo turistov, ki so ji nenehno vstopali v kader.

Jezna Erin je v Tik Tok videu svoj gnev nad turisti izrazila z znanim posnetkom in glasom resničnostne zvezdnice Kim Kardashian, ki pravi: "Se lahko premakneš, poskušam narediti fotografijo, na njej pa nočem tebe."

@thelittlebasketco Be better #bosniaandherzegovina #mostar #europe ♬ original sound - Kardashian Videos

"Zaradi takšnega egoizma sploh ne bi smela potovati," so jo napadli nekateri komentatorji pod posnetkom. "Svet ti ne pripada in nisi lastnica njegovih lepot samo zato, ker si nekakšna vplivnica," se glasijo drugi odzivi. 

Erin jim odgovarja: "Ljudje tega enostavno ne razumejo. Bodite boljši."

In četudi nas pričakovanja mlade vplivnice presenečajo, ji lahko vendarle priznamo, da njeno "delo" res nikakor ni lahko.

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.