2. 2. 2021, 09:10

Pred oltarjem moža prosila, če lahko še zadnjič objame bivšega fanta

TikTok: @mayangkumay
Pred oltarjem moža prosila, če lahko še zadnjič objame bivšega fanta (foto: TikTok: @mayangkumay)

Ženin se je sicer kislo nasmehnil, a v komentarjih posnetka na TikToku so ljudje hitro zapisali, da neugodja in bolečine ni uspel skriti. »Zasluži si več,« so rekli nekateri, posnetek pa je postal pravi viralni hit – pa čeprav iz popolnoma napačnih razlogov.

Na prvi pogled se je zdelo, da gledamo prelepo poroko na Maleziji, a 5,5 milijona ogledov posnetka nam je dalo vedeti, da je to zelo verjetno več kot le še en poročni dan. In res – v posnetku sta ženin in nevesta obdana s poročnimi gosti, med katerimi pa je tudi nevestin bivši fant. Ki pristopi k mlademu paru, da bi jima čestital za poroko. Nevesti seže v roko, ona pa ima drugačne načrte.

Svojega izbranca namreč vpraša, če lahko svojega bivšega fanta še enkrat objame. In pri tem pridrži iztegnjen kazalec. Le kaj lahko ženin naredi, da ne izpade narobe? Seveda ji dovoli, ona pa potem radostno ovije roke okoli bivšega. V eni roki drži poročni šopek, z drugo ga poboža po hrbtu.

@mayangkumay

Balas @nikennalee well netizen yg terhormat semua bebas berpendapat dipersilahkan##fyp

♬ original sound - Mayangkumay

Njen bivši potem seže v roko še ženinu – ta pa ga potegne k sebi v objem. Na takšen dan je pač potrebno ohranjati mirno kri in zadeve opraviti brez drame.

Posnetek je prejel več kot 390.000 všečkov in neverjetnih 19.200 komentarjev. Večina se ni strinjala z nevestino potezo. »Vidi se, kako njen mož pogleda v tla, ko vidi svojo ženo, da se objema z bivšim. Le kaj si misli ženinova družina?«

»Tvoj obraz ne laže, stari. Vidimo bolečino,« je zapisal eden od komentatorjev.

»Smehlja se skozi bolečino,« zapiše drugi.

»Tvoj mož si zasluži boljšo kot si ti. Nauči se pustiti preteklost v preteklosti,« je bila ostra ena od uporabnic.

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.