6. 10. 2021, 15:32

Razočarano dekle na TikToku delilo rezultat neuspešne lepotne operacije ustnic

profimedia

Tiktokerka @KokoBeaute je s svojimi sledilci delila svojo izkušnjo z lepotno operacijo vsadkov za ustnice. Rezultat je bil vse kaj drugega od tega, kar si je želela in pričakovala.

Visoka pričakovanja, ki jih je gojila pred posegom, se nikakor niso skladala s končnim rezultatom v obliki otečenih in pomodrelih ustnic.

"Pa to je videti ... grozno ... o moj bog," govori Koko v enem od videov, ki jih je posnela in objavila.

Na posnetkih je jasno videti tudi, da se je vsadek v ustnicah premaknil in se spremenil v male grudice, zato je kmalu po prvem tretmaju morala še enkrat na operacijsko mizo. A tudi umikanje vsadkov ni šlo po načrtih.

"Poseg je bil boleč. Saj sem vedela, da bo tako. Cela izkušnja pa je bila naravnost travmatična, zato svetujem vsem, ki niso zadovoljni z vsadki, da jih kar najhitreje odstranijo."

Nekaj dni po zadnji operaciji so bile njene ustnice še vedno modre in otečene, a se je na koncu vendarle vse dobro končalo.

Vplivnica zdaj svetuje drugim ženskam in dekletom, naj dobro raziščejo, komu se bodo pustile operirati in naj tega nikar ne počnejo v običajnih kozmetičnih salonih.

@kokobeaute Still recovering but on the right track 🙌🏻 @upkeepbeauty thank you!! #fillersgonewrong #fillerdissolving #fillerdissolve #dissolvinglipfiller ♬ Monkeys Spinning Monkeys - Kevin MacLeod

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.