P.M. | 17. 8. 2022, 12:54

Lepa ameriška športnica je pri 40 še devica: "Nihče se noče poročiti z mano"

Instagram/Lolo Jones
Lepa ameriška športnica je pri 40 še devica: "Nihče se noče poročiti z mano" (foto: Instagram/Lolo Jones)

Kdor je kdaj spremljal atletiko, se dobro spominja imena Lolo Jones. Športnica na družbenih omrežjih redno šokira s podrobnostmi iz zasebnega življenja.

Jonesova je kristjanka in v zakonske vode želi vstopiti kot devica. S sledilci je delila, da je poskušala hoditi z moškimi iz različnih družbenih slojev, celo s športnimi kolegi. A je na koncu vedno sledil razhod, njeno srce pa je bilo zlomljeno.

"Odločena sem, da bom prvič imela spolne odnose šele, ko se bom poročila, a ne najdem pravega moškega," je iskrena in razočarana Lolo.

Ne pomaga niti, če se javno "izpostavi"

"Vem, da bo moj prvi seks z bodočim možem odličen, saj zame niti ne bi mogel biti drugačen, glede na to, da te izkušnje ne bom imela s čim primerjati," je prepričana športnica.

Tudi javno priznanje o načelih glede spolnosti in pričakovanjih o poroki ji ni pomagalo. Namesto da bi ji bilo po priznanju lažje, je, kot pravi, imela še manjšo izbiro fantov, ki bi se želeli z njo spustiti v razmerje.

"To, da sem o tem odprto spregovorila, je bila napaka. To je uničilo vse moje kasnejše zmenke." 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lolo Jones (@lolojones)

Objavila je tudi video o umetni oploditvi

Nedavno je na Instagramu objavila tudi video, v katerem pravi, da si želi ustvariti družino. A ker moškega svojega življenja ni našla, se je odločila za umetno oploditev, prvi korak pa je zamrznitev jajčec.

Ob tem je zapisala: "Težko je biti ženska. Zelo se zavedamo tiktakanja 'biološke ure'. Verjemite mi, da sem bila na zmenkih s fanti, ki so me spraševali, ali sploh lahko še imam otroke pri svojih letih (kot da je to moja edina 'vrednost')".

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lolo Jones (@lolojones)

Ob zamrznitvi jajčec drugim ženskam Lolo svetuje: "Če si nekega dne želite otroke, vendar ne zdaj, lahko svoje število še plodnih jajčec preprosto ugotovite tako, da opravite test. Zares, opravite ta test." 

Profimedia
Lolo Jones, ameriška športnica, ki je na olimpijskih igrah v Londonu za las zgrešila bronasto medaljo v teku na sto metrov z ovirami.

Lolo Jones, ameriška športnica, ki je na olimpijskih igrah v Londonu za las zgrešila bronasto medaljo v teku na sto metrov z ovirami.

Spregovorila tudi o odnosu ljudi do nje

Lolo tudi pravi, da so jo zato, ker še nima otrok, ljudje poniževali, kritizirali, jo napeljevali k posvojitvi otroka ter jo celo imenovali "posušena".

"Velikokrat se norčujejo iz mene, ker sem se odločila, da pred poroko ne bom imela spolnih odnosov. Fantje mi pišejo v nabiralnik, da sem stara in da je konec z mano."

Kot pravi, se obrne k bogu, saj en del Svetega pisma pravi: "Če nekaj prosiš v mojem imenu, bom to storil." Zato kot pravi, bo "še naprej molila k bogu, da jo počasti z moškim, ki je je vreden."

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.