Uredništvo | 19. 9. 2023, 14:53

Vroča akcija na EasyJetovem letalu: nista se zmenila za pritožbe potnikov, ko pa je stevard odprl vrata ... (VIDEO)

Twitter, posnetek zaslona

Da je vse skupaj še bolj pikantno, je posnetek seksa videla tudi mama enega od udeležencev ...

Potnike na Easyjetovem letalu, ki je potovalo iz Londona na Ibizo, je že močno tiščalo na stranišče, a je bilo to ves čas zasedeno. Stevarda so začeli spodbujati, naj odpre vrata, kar je ta tudi storil – in med vročo akcijo zasačil mlad par, ki se je želel očitno včlaniti v 'Mile High Club' (klub ljudi, ki so seksali na letalu, op. a.), poroča Daily Mail.

Ker je "incident" nekdo od potnikov snemal, je ta zaokrožil po internetu – in dosegel tudi mamo enega od akterjev. To je 23-letni Piers Sawyer, dekle, s katerim se je predajal mesenim užitkom, pa je spoznal kar na letališču tik pred poletom na Ibizo, kamor se je odpravil praznovat svoj rojstni dan.

Po poročanju Žurnala24 so Sawyerjevi materi pikantni posnetek poslali njegovi prijatelji. "To ni nekaj, kar bi si matere želele videti," je bila iskrena. Dodala je, da se njen sin o incidentu ne želi pogovarjati, ker ga "verjetno želi pozabiti".

"Je samski 23-letni fant, ki je na svoj rojstni dan potoval na Ibizo in včasih o stvareh pač ne premisliš dobro. Ja, neprijetno je, a mislim, da nista nikomur naredila nič žalega," je še povedala mama, ki je mnenja, da stevard ne bi smel odpirati vrat stranišča.

Profimedia

Easyjet je dogodek sicer potrdil in dodal, da so ljubimca na letališču pričakali policisti, niso pa povedali, kakšna kazen ju je doletela.

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih TikTok, Youtube, Instagram in Facebook.