R. K. | 17. 3. 2023, 10:49

Simpatična mačka postala zvezda na spletu: posnetek vas bo nasmejal do solz (VIDEO)

Profimedia

Mačke so dobro znane po svojih akrobatskih sposobnostih, a kot kaže, vsi predstavniki te vrste nimajo enakega talenta.

Mačke so znane po tem, da vedno pristanejo na vseh štirih. Pogosto jo nepoškodovane odnesejo tudi, če padejo z večje višine. Od tod izvira rek, da imajo mačke devet življenj. A ta značilnost pri vseh predstavnikih te vrste očitno ne pride enako do izraza. Po spletu je zaokrožil posnetek, na katerem je videti mačko ali mačka, ki se mu za mehek pristanek gladko žvižga.

Profimedia

Čeprav se kosmatinec na posnetku pojavi le za nekaj sekund, je uspešno nasmejal številne uporabnike družbenih omrežij. Na posnetku je najprej videti mačko, ki zna na nogah pristati tudi, če obrnjena na hrbet 'pade' z najmanjše višine. To ji večkrat uspešno uspe tudi na posnetku.

Mačka, ki stavi na zaupanje

Nato pa v kadru zagledamo belega mačkona, ki je očitno prepričan, da se nima smisla niti potruditi. Poglejte, kakšen je njegov odziv, ko ga lastnik z nekaj centimetrske višine spusti proti kavču. Posnetek vam lahko prijetno popestri dan. 

Talent

Na posnetek se je v komentarjih odzvalo večje število uporabnikov. Eden izmed njih je izrazil mnenje, da bi to, kar vidimo na posnetku, lahko bilo povezano z mačjim zaupanjem človeku ali tem, da kosmatinec okolje v katerem živi, dobro pozna in je zato vnaprej vedel, da na kavču ne more trdo pristati. 

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.