J. Z. | 11. 9. 2022, 17:19

Šokantna napoved Nostradamusa: kaj se bo zgodilo po smrti kraljice Elizabete II.?

Profimedia

Slavni prerok je napovedal številne tragične dogodke, ki naj bi se zgodili po smrti dolgoletne britanske monarhinje. Številne skrbi, da se bodo njegove besede tudi tokrat uresničile. 

Legendarni astrolog Nostradamus je  napovedal, kakšna bo prihodnost britanske kraljeve družine po smrti kraljice Elizabete II. Njegove napovedi so viralno zaokrožile po internetu le nekaj ur po tem, ko je Buckinghamska palača javnost obvestila o smrti monarhinje. 

Nostradamus, s polnim imenom Michel de Nostredame, je bil francoski astrolog, ki je živel v 16. stoletju. Njegove napovedi naj bi precej natančno napovedale nekatere svetovne dogodke, med drugim drugo svetovno vojno in veliki požar, ki je London prizadel leta 1966.

Nostradamus je napovedal, da bodo smrti Elizabete II. sledilo veliko obdobje sprememb, ko Združeno kraljestvo ne bo več rastlo, poroča britanski Daily Star. "Otroci kraljice bodo, ko odrastejo, spremenili kraljestvo," je zapisano v objavi. Številni so prepričani, da napoveduje konec britanske monarhije in skorajšnji nastanek britanske republike.

Profimedia

Prav tako naj bi napovedal katastrofo v Hirošimi in Nagasakiju v letu 1945, ko je zapisal: "V dveh mestih bodo nadloge, kot jih svet še ni videl."

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.