23. 12. 2021, 10:30

Super učinkovit trik s TikToka, ki vam bo olajšal čiščenje straniščne školjke

profimedia
Super učinkovit trik s TikToka, ki vam bo olajšal čiščenje straniščne školjke (foto: profimedia)

Čiščenje kopalnice ni nikomur ravno najljubše početje, še posebno, ko se skupaj grdo 'zapacajo' vlaga, prah in telesno dlakovje. Običajno se vse skupaj konča tako, da moramo čez površine večkrat že samo zato, ker umaznijo razlepimo in raznesemo še na druge površine.

Vse skupaj je tako znerviralo TikTokerko Jamie Michelle, ki na svojem profilu z uporabniki deli gospodinjske trike, da je slednjim razkrila, kako se čiščenja straniščne školjke lotiti tako, da se bo ta kar najhitreje bleščala.

Preden se Jamie loti čiščenja straniščne školjke, jo očisti z metlico za prah, da bi se tako takoj znebila večjih delcev, dlak, prahu in podobno. Na TikToku je v videu (ki pa ga zaradi velike medijske pozornosti s strani The Sun, ne dovoli več deliti) zatrdila, da ji že zgolj ta majhen poseg pomaga hitreje očistiti školjko. Pred tem je morala školjko ribati dlje časa prav zato, ker se je umazanija prijela krpe, skupaj z njo pa jo je nato zanesla vsepovsod.

Pri The Sun še dodajajo, da se gre istega trika poslužiti tudi za čiščenje banje, še posebno učinkovit pa je pri čiščenju umivalnika, v katerem se v kombinaciji z vodo zadrži še več umazanije.

Za več trikov Jamie Michelle pa boste morali kar na njen TikTok profil.

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.