28. 3. 2022, 13:58

Tako je ugotovila, da jo fant VARA: "Nekdo je uporabljal ličila, ki sem jih pustila pri njem!"

profimedia

Posumila je, da jo fant vara, nato pa s pomočjo vgrajenega sistema pametne hiše (Google NEST), ki vsebuje tudi kamero nad vhodnimi vrati, ugotovila, da ga vsak večer obiskuje, kot je sama povedala, 'cenena kopija nje same'.

"Ko ugotoviš, da nekdo uporablja kozmetiko, ki si jo pustila v stanovanju fanta ... greš in se vlogiraš na njegov Nest račun, potem pa se na lastne oči prepričaš, da vsakič, ko ostaneš doma, k njemu na obisk prihaja tvoja 'cenena kopija'," je zapisala v opisu objavljenega videa.

Povedala je še, da mu bo dala košarico, še prej pa je natisnila nekaj deset plakatov s fotograijo dekleta, ki jo je zabeležilo oko kamere, da bi z njimi polepila njegovo stanovanje. "Tako ne bo dvoma, zakaj sem razmerju naredila konec."

@alexa.losey

and she followed me on instagram 😆

♬ Crazy - Patsy Cline

"Pa še sledila me je na Instagramu ..." je dodala, njena zgodba pa je kmalu postala viralna.

"Ni dovolj, da ti ukrade fanta, še kozmetiko krade. Ta bi ukradla še ledvico, če bi lahko," je zapisala v komentar pod video ena od sledilk, medtem ko je druga dodala: "Prosim, povej mi, da si mu zaračunala vse, kar je porabila ..."

Ena od komentatork pa je pod videom zaupala še svojo zgodbo: "Vozimo se v avtu, pa se fantu na zaslonu radia neprestano prikazuje telefonska številka, s katere ga nekdo neumorno kliče," je povedala. In ko ga je vprašala, čigava telefonska številka je to, naj bi ji odgovoril, da je 'od prijatelja'. Potem pa je številko vpisala v aplikacijo Cash App (za prepošiljanje denarja) in tako prišla do ženskega imena in Twitter računa dekleta, s katero jo je varal.

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.