12. 5. 2022, 14:01

»Tako so 13 let kasneje videti prsni vsadki,« je objavila na TikToku in zgrozila vse

xomgitsbunnie
»Tako so 13 let kasneje videti prsni vsadki,« je objavila na TikToku in zgrozila vse (foto: xomgitsbunnie)

Zaradi implantanov je začela zbolevati. Ko si jih je dala odstraniti, pa je hitro postalo jasno: zakaj!

Potem ko je 13 let uživala v bujnem oprsju, se je Bunnie DeFord konec leta 2020 odločila odstraniti prsne implantante, ki so bili polnjeni s fiziološko raztopino. To, kar je nato videla, je zdaj delila na TikToku.

»Implantante sem imela v sebi celih 13 let, zadnje čase pa sem začela trpeti za raznimi simptomi, ki si jih zdravniki niso znali razložiti. Šele, ko sem videla, kako so po vsem tem času videti implantanti, ki sem jih imela vstavljene pod prsne mišice, me je čudilo le še, zakaj nisem pričela zbolevati že prej. Poglejte ta kalup. Odurno!« je povedala v videu.

In zares: na posnetku se jasno vidijo delčki, ki plavajo naokoli, ’ujeti’ v fiziološki raztopini, hkrati pa so implantanti porumeneli.

»To, da sem si jih dala odstraniti je najboljša odločitev, ki sem jo kdaj sprejela: vsi čudni simptomi so se čez noč prenehali. Razen anksioznosti. Prav tako imam zdaj več samozavesti glede svojih naravnih prsi. Ne zdi se mi več tako pomembno, da bi bila videti popolna,« je rekla Bunnie, ki je nato še svetovala ženskam s podobno zgodbo, kot jo ima ona, naj se pri zdravniku pozanimajo, ali bi tudi njim morda ne koristila odstranitev implantantov.

Njen video je hitro postal viralen, kar nekaj njenih sledilk pa je komentiralo, da so ’zdaj pa res prepričane, da si nikoli ne bodo dale povečati prsi’.

@xomgitsbunnie 🫣🫣🫣 #SearchForWonderMom #bunniexo #explant ♬ original sound - Bunnie Xo

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.