D.H. | 21. 2. 2022, 16:04

To je dekle, ki so ji aplikacije za zmenke začele skrivati profil, ker je imela preveč ujemanj

Profimedia

Daisy Renegade je s svojimi žgečkljivimi vsebinami sicer zelo popularna na platformi OnlyFans, a kot kaže ji ta priljubljenost dela preglavice na aplikacijah za zmenke. Pravi namreč, da so jo zaradi »preveč ujemanj z drugimi uporabniki« aplikacije za zmenke začele 'skrivati' in celo brisati njene profile.

Daisy Renegade je za The Mirror povedala, da se je v zadnjih dveh letih priklopila na nekatere aplikacije za zmenke - vse v iskanju prave ljubezni. A ker je v neki točki prejela več kot 10.000 ujemanj, zato naj bi jo določene aplikacije začele 'skrivati' – preprosto se ni več pojavljala med zadetki pri drugih uporabnikih, čeprav je njen račun ostal aktiven.

Daisy je povedala, da je prav tako prenehala prejemati sporočila od ljudi, s katerimi je že bila povezana, spet drugi, s katerimi se je ujela, pa so začeli izginjati. »Plačevala sem premium dostop za te aplikacije, dobila pa nisem nobenega učinka,« je povedala 35-letna Daisy.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Daisy Renegade (@baby.renegade)

Kot premium uporabnica je plačevala dodatno, da bi se njen profil prikazoval prednostno v območjih, kjer se je nahajala. Dogajalo pa se je ravno obratno. Situacija pa je postala precej bolj očitna, ko so nenadoma začeli izginjati kar celotni profili – brez opozoril in brez razlage.

Ker se nihče ni odzval na njeno elektronsko pošto, ki jo je poslala na različne naslove v iskanju odgovora na njene težave, je zaključila, da so jo aplikacije za zmenke začele omejevati in brisati zato, ker ima aktiven OnlyFans profil s seksualno vsebino.

Pravi sicer, da svojega OnlyFans profila ni nikoli oglaševala na aplikacijah za zmenke, je pa njen Instagram profil pogostokrat povezan s profili na aplikacijah za zmenke – tam pa seveda ima izpostavljen tudi svoj OnlyFans profil.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Daisy Renegade (@baby.renegade)

»Možno, da preprosto ne marajo imeti dekleta, ki služijo s seksom, na svojih platformah. Meni se zdi, da to sicer ne bi smel biti problem, če je oseba o tem iskrena in odprta,« pove Daisy. »Živimo v družbi, ki spodbuja ženske, da bi bile odprte in svobodne, takoj, ko spregovorimo o seksu ali pa smo liberalne glede svojih teles, pa nas kaznujejo.«

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.