N. V. | 11. 4. 2022, 19:18

To so slavni, ki so pretiravali z botoksom

Profimedia

Ti zvezdniki so podlegli pritisku, da je treba biti videti mlad in lep.

Množica slavnih osebnosti je že spregovorila o obžalovanju glede prevelikega posega v svoje telo s plastičnimi operacijami. Pogosto se slavni odločijo za "olepšavo" s pomočjo botoksa. Gre za kozmetični postopek, ki sprosti mišice na obrazu in gladi gube.

To so tisti, za katere menimo, da so pretiravali - o tem pa tudi spregovorili.

Simon Cowell

Profimedia

62-letni Simon Cowell je priznal, da je pretiraval z botoksom, saj je njegov zadnji tretma zelo spremenil njegov obraz.

Leta 2018 je Cowell priznal, da je imel facelifting, vendar ni povedal, kdaj, in dodal, da postopek "boli kot hudič". Leta 2019 je priznal, da je imel popravilo obraza in "nekaj botoksa". 

Zdaj se je odločil, da bo z lepotnimi posegi prenehal - tudi zato, ker je zaradi njegovega videza njegov osemletni sin dobil panični napad, poroča Siol.

Courteney Cox 

Profimedia/fotomontaža

Courteney Cox je ena redkih žensk v Hollywoodu, ki je bila popolnoma odprta glede kozmetičnih posegov, ki jih je naredila na svojem obrazu.

57-letna zvezdnica je priznala, da je šla predaleč, saj je videti popolnoma neprepoznavna. "Morala sem se naučiti sprejeti staranje in spoznati, da polnila niso moj prijatelj," je igralka povedala za New Beauty leta 2017.

Pojasnila je, da je postopoma postala odvisna od operacij, saj je poslušala nasvete napačnih ljudi: "Greš k zdravniku in reče: 'Izgledaš super, toda kar bi pomagalo, je majhna injekcija tukaj ali polnilo tam'." 

Tako so se posegi v njeno telo stopnjevali leta. "Imam enega prijatelja, ki mi je rekel: 'Joj, ne več!'" je iskreno povedala.

Janice Dickinson

Profimedia/fotomontaža

Tudi ta zvezdnica je zmeraj priznala svoje plastične operacije – povečala je prsi, zgledila trebušček, izvedla poseg dviga vratu in obraza, liposukcijo in botoks.

Leta 2013 je razglasila bankrot zaradi skoraj milijon evrov davkov in neplačanih računov za kozmetiko. V času vložitve stečaja je zvezdnica dolgovala denar dermatologu Beverly Hillsa Arnoldu Kleinu in Centru proti staranju Beverly Hills.

Leta 2007 je njen sin Nathan dejal, da si je obupno želel, da bi prenehala, a je dejala: "Ne bom več opravila nobene plastične operacije - ko on gleda."

Tanja Ribič

Primož Predalič/Instagram Tanja Ribič/fotomontaža

Igralka in pevka Tanja Ribič je za Siol odkrito povedala, da ji lepega videza ne pomagajo ohranjati kreme, temveč, poleg zdrave prehrane in rednega gibanja, še obiski pri estetski kirurginji Nini Suvorov. Ta ji vbrizga botoks enkrat letno.

Rebeka Dremelj

Bobo/Instagram Rebeka Dremelj/fotomontaža

Pevka Rebeka Dremelj svojih lepotnih popravkov nikoli ni skrivala, še več! Lansko leto je na to temo objavila celo video na svojem blogu Nepremagljiva, kjer je njen lepotni kirurg razkril tudi del telesa, ki si ga ženske največkrat zaželijo olepšati!

Glasbenica in nekdanja manekenka v videu med drugim razkrije, da se je za botoks odločila zaradi moteče gube na čelu, v preteklosti pa se je posluževala tudi polnil, a ji niso ustrezala, zato jih je opustila.

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.