18. 5. 2021, 10:19

Uporabniki TikToka so jo napadli, češ da je njen mož prelep zanjo! "Kako je sploh lahko s tabo?"

profimedia

Svojega moža je spoznala, ko je bila še vitka. Odkar sta se spoznala, pa se je zredila za kar 40 kilogramov. A za to njemu sploh ni mar.

Zato pa je to zelo mar 'dežurnim kritikom' TikToka.

Kate je skupaj s svojim možem Matthewom na TikToku odprla skupen profil lansko leto, da bi tja delila srečne trenutke iz njunega zakona. Potem pa so se zelo hitro pod njenimi objavami pričeli vrstiti strupeni komentarji 'hejterjev', ki so bili mnenja, da 'ni šans, da je to njen mož', da je 'zanj predebela', pa tudi sicer so imeli veliko za povedati o njunem razmerju.

Nato pa jim je Kate odgovorila z enim samim videom, ki je hitro postal viralen.

V njem je med drugim povedala ...

"Pa ste sploh pomislili, da njemu pa morda sem lepa?"

... in dodala, da je še veliko več, kot zgolj to, kar vidijo. Po izobrazbi je diplomiran inženir, pa tudi dober človek. Svojega moža je resda spoznala, ko je bila veliko bolj vitka. Odkar sta skupaj je pridobila 40 kilogramov, a ker je on zares 'super fant', mu za to sploh ni kaj dosti mar.

Kate je svojim sledilcem nato še sporočila, naj se nikar ne podcenjujejo in da je vsak lep na svoj način, pa tudi, da si vsak zasluži ob sebi imeti nekoga, ki ga ima ZARES rad.

@k8andmatthew

highly related to @jaronmyerscomedy so here's my take.. and that's on keeping your standards high ladies 🥰 ##dramaticmoments ##husbandwifecomedy

♬ BGC Drama Effect - whozmanzz

Video je kmalu postal viralen, večina pa se je v komentarjih strinjala, da je Kate 'čudovita' in 'naj se nikar ne obremenjuje z mnenjem peščice hejterjev'.

"Mislim, da sta res čudovita skupaj. Ignorirajta trole," jima je sporočil nek TikToker, večina drugih pa je poudarjala, da se nikomur ni treba spreminjati zato, da bi bil po godu nekomu drugemu.

V enem od naslednjih videov, je Kate sledilcem nato zaupala, da je moža, ki je sicer poklicni gasilec, spoznala prek aplikacije za zmenke, pa tudi, da je bila to obojestransko ljubezen na prvi pogled. Povedala je še, da je bila v šoli 'piflarska debeluška', da pa ji je danes najbolj ljubo to, da je očitno moralo biti tako, saj je 'čakala prav nanj'.

"Danes zagotovo ne bi bila par, če jaz ne bi verjela sama vase in v to, kako sem videti, pa tudi druge kvalitete, ki jih premorem. Imela sem dovolj samozavesti, da sem verjela, da bi bilo škoda, če bi bila predolgo sama," je še povedala TikTokerka.

@k8andmatthew

not me reposting bc the sound is trending again and I love this and I wish I could've actually gone to prom with him🥰🎵🎶 ##highschoolmusical ##prom

♬ HIGH SCHOOL MUSICAL TREND - Aliyatudisco

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.