16. 12. 2021, 18:00

V akciji Pismo Božičku že prejeli 1400 pisem, projektu Božiček za en dan pa so že podarili igrače za 5400 evrov

»Odziv nad akcijo Pismo Božičku, ki poteka v sklopu Festivala daril, je zares velik. Prejeli smo že več kot 1400 pisem, otroci pa jih lahko v naših papirnicah in galanterijah oddajo še do konca tega tedna. Nato bomo tudi izžrebali tri srečneže v vsaki poslovalnici,« je poudarila Tina Naraglav, vodja marketinga in odnosov z javnostmi pri podjetju Acron s papirnicami Office&More, galanterijami Bags&More, spletno trgovino s šolskimi potrebščinami go2school.com in največjo spletno galanterijo pri nas bagsandmore.si.

V decembru so pripravili osem ustvarjalnih delavnic, kjer lahko otroci izdelujejo novoletne voščilnice v Jolly kotičkih in pišejo pisma Božičku. V izbranih poslovalnicah je v času delavnic prisoten še Božiček, s katerim se lahko otroci tudi fotografirajo.

Promocijsko gradivo

Akcija poteka v sklopu Festivala daril, ki traja dva meseca, v novembru in decembru. V sklopu festivala so letos že četrtič zapovrstjo pripravili dobrodelno akcijo Darilo za prijatelja. V papirnicah Office&More in galanterijah Bags&More je med tisočimi na voljo pet posebnih  izdelkov oz. igrač za nakup. Če kupci kupijo katerega izmed izbranih, podjetje istega podari posamezni organizaciji. »V prvem mesecu, torej novembru, smo dobrodelnemu projektu Božiček za en dan podarili 1200 igrač v vrednosti 5400 evrov. V decembru pa bomo zbrane izdelke iz te akcije podarili Slovenski Karitas. Za cilj smo si zastavili podariti skupno 3000 igrač,« je dodala Tina Naraglav.

V podjetju skozi vse leto dajejo velik poudarek dobrodelnosti. Izvajajo jo zelo srčno in so na svoje dosežke zelo ponosni. Uresničili so že mnogo humanitarnih aktivnosti, s katerimi pomagajo otrokom. V zadnjih treh letih so različnim humanitarnim organizacijam donirali izdelke in sredstva v vrednosti kar 110.000 evrov.

»Nedavno smo društvu Palčica Pomagalčica tudi predali večjo donacijo, in sicer kar tri palete šolskih potrebščin, ki smo jih zbirali v avgustu v naših poslovalnicah. Te donacije so društvu namenili naši kupci,« je še izpostavila vodja marketinga in odnosov z javnostmi pri podjetju Acron, ki letos obeležuje 30-letnico, po Sloveniji pa imajo skupno kar 67 poslovalnic.

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.