Ž.A. | 21. 6. 2022, 13:03

VIDEO: Poglejte, kaj je sodelavec ušpičil Ani Praznik

POP TV
VIDEO: Poglejte, kaj je sodelavec ušpičil Ani Praznik (foto: POP TV)

Ana Praznik ni samo članica skupine Bepop in voditeljica Delovne akcije, ampak dela tudi na mariborskem radiu. Tokrat ni pričakovala, da ji bo njen radijski sodelavec pripravil slano presenečenje.

Kdo je nagajivi sodelavec?

Na Hitradiu Center svoje poslušalce razveseljuje radijski voditelj in pevec Tim Kores - Kori. Tokrat jo je dobro zagodel Ani Praznik.

Čeprav se je sprva vse zdelo lepo, saj ji je Kori prijazno skuhal in ponudil jutranjo kavico, je Tim kaj hitro ušpičil eno veliko vragolijo.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by T I M K O R E S K O R I (@timkoreskori)

Takole je malo v šali zapisal: "Najslabši sodelavec na svetu (smeh)."

Potegavščino, ki si jo je navihani Kores privoščil, je tudi posnel in posnetek delil s sledilci na družbenih omrežjih. Najprej se je posnel med kuhanjem kave, v katero je vmešal res veliko žlic soli. Kavo je nato prinesel Ani in ju posnel, kako naredita prvi požirek.

Praznikova je ob prvem požirku kavo takoj izpljunila nazaj v skodelico in Timu namenila kar nekaj sočnih besed. Tega ji res ni za zameriti, saj naj bi bila slana kava resnično ogabna.

Komentarji so se kar vrstili. Od "Škoda kave", "Slana kava je grozna, pa še sol ni bila slovenska" in tudi "Hahaha, nikoli v lajfu nič od tebe ne spijem Tim. Pohorska sw**a (smeh)".

Na koncu posnetka si je Ana vztrajno izpirala usta, ampak ne verjamemo, da je kaj pomagalo, saj ji je ostal grenak priokus.

In kako se je odzvala Ana?

Na Instagramu je objavila enak posnetek in zapisala: "Resno? Zelo odraslo, Tim zelo odraslo."

Ne dvomimo, da bo Ana Koriju vrnila milo za drago. Le kakšno taktiko bo ubrala?

Se je tudi vam že pripetilo kaj takšnega? Vam je kdo od prijateljev kavo "sladkal" s soljo?