A. B. | 7. 9. 2022, 11:11

(VIDEO) Tudi vi navijate kot Komotar Minuta? Morda najdete idejo, kako bodo vaše vzklike slišali tudi sosedje

Facebook/Komotar Minuta/fotomontaža

Kakšni so vaši odzivi, ko spremljate tekme naših košarkarjev? Zagotovo se boste z njegovimi opazkami poistovetili tudi vi. 

Ciril Komotar je spletni vloger in novinar, ustvarjalec izjemno uspešnega vloga Komotar Minuta, pod imenom katerega ga pozna tudi širša javnost. Na svojih družbenih profilih večkrat deli zabavne utrinke iz svojega življenja, tokrat pa je na Instagramu navdušil s posnetkom spremljanja košarkarske tekme med Slovenijo in Nemčijo. 

Spomnimo, da je na omenjeni tekmi Slovenija zabeležila zmago, in sicer 88:80. Na njej je znova zablestel Luka Dončić, ki je zadel kar 36 točk. 

Spremljanje igre, kot to zagotovo počnete tudi vi

Težko je, da bi med tekmami evropskega prvenstva ostali mirni, predvsem, ko igra naša zlata reprezentanca. To je na naloženem videoposnetku dokazal tudi Komotar, ki je strastno navijal za našo ekipo. 

Na njem se vloger poigrava s košarkarsko žogo, bučno kriči in na koncu vendarle pomirjeno reče: "Zmagali smo." 

Posnetek je necenzuriran, saj gre za navijaško vzdušje, kot ste ga gotovo vajeni tudi vi. Ob tem je Komotar zapisal: "Zmagali smo! 100 obrazov navijača," in k temu dodal: "Zdaj lažje razumem, zakaj nekateri pravijo, da je boljše, da tekmo gledam sam." 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by KOMOTAR MINUTA (@komotar_minuta)

Pod objavo se je oglasila tudi Košarkarska zveza Slovenije (KZS) 

Pod objavljenim videoposnetkom se je zvrstilo veliko uporabnikov, ki so se smejali njegovim odzivom in se poistovetili z načinom njegovega navijanja.

Med drugim se je v komentarjih oglasila tudi KZS in zapisala: "Kakšen je bil pa obraz po začetnem skoku Tobeyja na nogo sodnika?" na kar je Komotar odpisal: "Sem se raje samocenzuriral. Prehudo za v video," in k temu dodal tudi čustveni simbol sreče.

Manjkalo pa ni niti zabavnih zapisov. Eden izmed komentatorjev je napisal: "Ti nisi kavč selektor, ti si tepih selektor," saj je vloger med spremljanjem tekme sedel kar na tepihu. 

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.