17. 2. 2021, 12:34

VIDEO: Zamaskiran vstopil v trgovino, zahteval denar, prodajalka pa z roko v bok: "Ne dam!"

Youtube
VIDEO: Zamaskiran vstopil v trgovino, zahteval denar, prodajalka pa z roko v bok: "Ne dam!" (foto: Youtube)

"Ta ženska je moja žena. Ropar je bil zamaskiran. Ko je videl, da ne bo dobil denarja, je odšel. Ji je pa ob odhodku še rekel, da se bosta še videla," je za hrvaški medij 24sata povedal bralec iz Slavonskega Broda in jim posredoval tudi posnetek varnostne kamere.

Omenjeni medij je potrdilo o ropu, ki se je zgodilo včeraj, četrt čez sedmo zvečer, v Bukovlju blizu Savonskega Broda, dobil tudi s strani policije, ki že išče zamaskiranca, ki je s pištolo v roku želel oropati trgovino.

"To je moja žena!"

Na posnetku varnostne kamere v trgovini, ki so ga pri 24sata objavili tudi na njihovem YouTube kanalu, pa je zdaj jasno videti, da zgodba ponosnega soproga drži.

Ko je ropar s pištolo zahteval od prodajalke denar, je ta dala roke v bok in mu nonšalantno odgovorila: "Ne dam!"

"Postavila se je zase. Ni hotela popustiti. Je pa zdaj toliko bolj pretresena zaradi dogodka. Takoj je poklicala policijo in počakala, da so prišli. Nisem mogel verjeti, da se mu je uprla in mu ni dala denarja. Še sreča, da je samo odšel. Lahko bi se zgodilo marsikaj. Bil je zamaskiran in samo oči so se mu videla. V trgovini je bil vsega kakšno minuto. Ko je videl, da ne bo dobil denarja, je odšel. Ona je zdaj v šoku, saj ji je ob odhodu še rekel, da se bosta še videla," je bil nazoren možakar.

Policija je za 24sata še sporočila, da v dogodku ni bilo ničesar odtujenega in da nihče ni bil poškodovan.

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.