N.Z. | 11. 5. 2023, 10:58

VIRALNO: Kaj je v resnici pel zbor Camilli v trenutku slovesnosti kronanja?

profimedia

Med kraljevim kronanjem je zbor zapel pesem za novo kraljico Camillo, potem pa je nekdo objavil video s posebnim pripisom in nato so vsi govorili samo še o tem. 

V soboto, 6. maja, je bil kralj Karel III uradno okronan skupaj s kraljico Camillo na slovesnosti v Westminstrski opatiji v Londonu.

Obred, poln tradicije, so pospremili številni zborovski nastopi, eden od teh napevov pa je skoraj takoj postal viralen. Nekdo je namreč v napevu slišal besedo 'vagina', nato pa prek sugestije (berite: zapisa v viralnem TikTok posnetku dotičnega trenutka) o tem prepričal še vse druge.

Posnetek TikTok uporabnika @the_two_games je generiral dobrih 29 milijonov ogledov, na njem pa je bilo mogoče videti Camillo znotraj opatije, kako se počasi prebija po hodniku, medtemo ko ji poje zbor.

Besedilo, ki je bilo dodano posnetku, se je glasilo:

"Prosim, povejte mi, da slišite 'VŠEČ MI JE VAGINA CAMILLA'", v ozadju pa je bilo slišati smeh osebe, ki je posnetek snemala kar na televizijskem sprejemniku.

@the_two_games I LIKE VAGINA CAMILLA! #coronation #kingcharles #comedy #fyp #england #king #camilla #camillaparkerbowles ♬ original sound - Lewis & Rob

Naj dodamo, da dotični uporabnik še zdaleč ni bil edini, ki je zborovski napev razumel na isti način.

"Tudi jaz sem to mislil, ko sem to gledal." Drugi je zapisal: "TUDI JAZ SLIŠIM." "Mislil sem, da sem edini, ki je to tako razumel, ko sem to gledal v živo," se je glasil še en komentar.

In zdaj, priznajte: če ste si zgornji posnetek ogledali, zagotovo zdaj slišite to isto, četudi pred tem morda še ni bilo tako.

To se je zgodilo enemu od uporabnikov, ki je priznal, da se mu je po ogledu posnetka zataknila v glavi 'Všeč mi je vagina Camilla' in da se zdaj 'ne more nehati smejati'.

Kaj pa je v resnici pel zbor?

Zbor seveda ni pel o vagini, temveč: "Vivat Regina Camilla!"

To v latinščini pomeni "naj živi kraljica Camilla".

Tako. Enigma je rešena.

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.