N. V. | 13. 9. 2022, 17:35

Zaročenca prisilila v podpis pogodbe: "Če me bo kdaj prevaral, bo vse življenje ..."

Profimedia/TikTok/Chaylene Martinez/posnetek zaslona/fotomontaža

Poudarila je, da dekleta pogosto zapravljajo čas s prevaranti  – čas pa je denar ...

"Moj zaročenec je pravkar podpisal pravni dokument, ki smo ga overili pri notarju. Če me bo kdaj prevaral, mi bo vse življenje plačeval račune," v videu na TikToku pravi Chaylene Martinez.

Tik po zaroki je s svojimi sledilci delila novico, ki jo je sama označila za "novo stopnjo norosti". Svojega bodočega moža je zavezala k plačilu odškodnine, če bi kdaj imel afero. Nora ali ne, vseeno ji je, pravi bodoča nevesta iz mesta Boise v ameriški zvezni državi Idaho.

@salamiiqueen

♬ original sound - salamiqueen

Romantična gesta?

Posnetek je postal viralen – ima že skoraj devet milijonov ogledov – in privabil številne komentatorje. "To je daleč najbolj pametna stvar, kar sem jih kdaj slišal," je zapisal komentator, medtem ko so mnogi želeli pokukati v pogodbo. "Lahko pošlješ pdf povezavo do tega dokumenta?" so spraševali sledilci.

Martinezova je v naslednji objavi pojasnila, da ona in njen zaročenec, ne bosta delila podrobnosti te 'papirologije', saj je pogodba "edinstvena in velja samo za njune razmere".

@salamiiqueen Replying to @Jlean ♬ original sound - salamiqueen

Dodala je, da ima težave z zaupanjem, zlasti glede denarja. Zato se je odločila, da ne bo razkrila podrobnosti te pogodbe in poudarila, da se ji zdi dejstvo, da je bil njen zaročenec pogodbo pripravljen podpisati, pravzaprav "zelo romantična gesta".

To je po njenih besedah storila, ker ljudje v zvezah ves čas varajo in dekleta pogosto zapravljajo čas z goljufi. "In čas je denar," je zaključila.

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.