11. 12. 2020, 13:44

Zdravnik s kamerami v čevljih posnel več kot 3000 videov žensk pod krili!

profimedia

Iz Singapurja prihaja nadvse bizarna novica o zdravniku, ki je pred desetletjem še kot študent pričel z ogabno prakso. Izkazalo se je, da je 28-letni Chu Ben Wee s kamerama GoPro, ki jih je skril v za snemanje prirejene čevlje, snemal pod krili študentk, medicinskih sester in kolegic, s katerimi je delal v bolnišnici. Potem, ko so ga pri njegovem početju ujeli, so pri njem našli kar 3.260 tovrstnih posnetkov, zaradi česar je sedaj obsojen na tri leta zapora.

Raziskava je pokazala, da je Chu Ben Wee s svojim početjem začel že leta 2009 in z njim nadaljeval vse do leta 2019, ko so ga ujeli.

Zasegli so mu tudi 'posebne čevlje', ki jih je na prstih preluknjal tako, da je s skrbno nameščenimi kamerami skozi njih nato snemal mlajše ženske pod krili. Kameri sta bili povezani z aplikacijo, ki je posneto sproti live-streamala na njegov telefon, Chu je posnetke potem, ko je prišel domov, še prenesel na hard disk in jih označil z imeni, starostjo, raso, barvo spodnjega perila in drugih oblačil svojih žrtev. Ko ga je prijela želja, da bi masturbiral, si je pri tem pomagal z gledanjem prav teh videov.

Chuja so prvič aretirali januarja 2018, ko je ena od njegovih žrtev sredi trgovine začutila ob svojih gležnjih njegovo vsiljivo nogo. Nekaj časa je bila nanj pozorna, nato pa posumila, da uporablja še nekaj drugega za to, da bi jo morda posnel pod krilom. Nalašč se je sklonila do spodnjih polic, kot da tam nekaj išče, nato pa opazila skrite kamere v njegovih čevljih. S svojo najdbo ga je takoj soočila, pritekli so varnostniki, Chuja pa so nato aretirali policisti.

Čeprav so že takrat našli mnoštvo posnetkov, se je Chu ječe rešil s plačilom visoke globe, nato pa si je nakupil še več čevljev in GoPro kamer.

Aprila 2019 ga je naznanila žrtev, ki ga je zasačila med dejanjem na Plaza v Singapurju. Čeprav je skušal pobegniti, so ga ujeli in aretirali. Ponovno je bil izpuščen proti plačilu globe.

In potem so ga julija 2019 zasačili pri istem opravilu na neki študentski zabavi. Eni od študentk je postal sumljiv, zato je nanj opozorila prijatelja. Nekaj časa sta ga spremljala, nato pa opazila kamere v čevljih in ga naznanila učitelju. Slednji je poklical policijo, ki ga je nato prijela.

Kot večkratnemu povratniku zdaj Chuju grozi najmanj 37 mesecev zaporne kazne, svetovan pa mu je tudi obisk pri psihiatru. Pri zmanjšanju kazni mu ne bo pomagal niti izgovor, da je za njegovo 'razvado' krivo to, da je v vrtcu, ko ni bilo nadzora, po televiziji gledal pornografijo.

Povzeto po: channelnewsasia.com

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.