15. 5. 2021, 14:05

Ženska, ki so jo uspeli oživeti, ko se je utapljala, razloži, kaj občutimo, ko umiramo!

profimedia

Tako kot mnogi drugi, je tudi @slimkardi s Twitterja poročala o tem, da je videla 'izjemno močno svetlobo' in kako je v tej svetlobi 'videla slike iz svoje preteklosti in prihodnosti'.

TikTok video posnetek, na katerem uporabnica s sledilci deli svojo obsmrtno izkušnjo in se hkrati sprašuje, 'zakaj bi se sploh kdo bal smrti', že šteje več kot dva milijona ogledov in več kot 725.000 všečkov.

Vse skupaj se je začelo, ko se je (kot otrok) igrala ob bazenu s svojo sosedo. "Ne vem, kaj se je zgodilo in kako so me rešili, lahko pa vam povem, da ni bilo nobene bolečine. Utapljala sem se. In bila sem zelo nervozna, strah me je bilo, morda se me je lotevala tudi že panika. Ko pa sem vase vdihnila vodo, nisem čutila ničesar."

@slimkardi nato nadaljuje z opisom lastnega obsmrtnega doživetja z besedami, ki so lastne mnogim s podobnimi izkušnjami.

"... naenkrat sem videla zelo svetlo, slepečo luč, moj um pa se je napolnil s slikami. Pokazale so mi tako mojo preteklost kot prihodnost."

Na srečo se je nato prebudila zunaj bazena potem, ko so jo oživljali.

V omenjenem videu nato razloži, kako zelo se je spremenil njen pogled na življenje in smrt:

"Danes, pa ne le zato, ker je za menoj že cel kup nenavadnih, spiritualnih srečanj, skušam razumeti, zakaj ljudje trpinčijo drug drugega. Ker smrt nikakor ni nekaj bolečega, trpinčenje drug drugega je boleče."

TikTok sledilci so se nato na njeno izpoved odzvali s svojimi razmišljanji.

Eden od njih je tako rekel: "Ne plaši me smrt. Strah me je le neznanega, ki pride za njo."

Spet nekdo drugi pa je zapisal:

"Ni me strah smrti, strah me je, kako bom umrl."

@slimkardi

What do you think !? #stitch #nde #drowning #spiritual #pain

♬ Buss It - Erica Banks

Novo na Metroplay: "Kar naenkrat se liki začnejo obnašati po svoje" | Tadej Golob o pisanju kriminalk