D. D. | 24. 9. 2023, 10:00

Žena bogatega poslovneža s kontroverznim nasvetom: "Kako ujeti milijonarja? Obnašajte se neumno!"

Profimedia

Žena multimilijonarja je pred kratkim na svojem družbenem omrežju delila nasvete o tem, kako osvojiti bogatega moškega.

Linda Andrade je bogata žena mehiškega poslovneža, ki se svojim razkošnim slogom življenja rada pohvali na družbenih omrežjih. S sledilci redno deli utrinke svojega življenja, razpreda o prednostih in slabostih razkošnega življenja, deli pa tudi nasvete, kako ujeti multimilijonarja.

Nedavno je na Instagramu svojim sledilcem zaupala, da je ena izmed prednosti življenja z milijonarjem to, da ga nikoli ni doma. "Imam veliko prostega časa, nikoli mi ni treba kuhati, vsak dan je posebna priložnost, vsak teden mi prinese sveže rože," je naštela še ostale prednosti življenja z možem. Dodala je tudi, da so bogati moški bolj romantični in bolj zabavni.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Linda Andrade (@lionlindaa)

Seveda pa življenje z milijonarjem ni vedno postlano z rožicami. Kot najbolj moteče je navedla, da njenemu možu ženske pogosto pošiljajo sporočila in nespodobna povabila. Razkrila je tudi, da jo je vedno strah, da jo bodo oropali, saj pri sebi nosi veliko denarja in dizajnerske modne kose. Kot slabost je navedla tudi, da mora biti vedno urejena, saj veliko potujeta, zato je vedno utrujena, mož pa ji hkrati nikoli ne pusti, da bi vozila avto.

Nasvet za pravljico

Za vse tiste, ki stremijo k pravljičnemu življenju, je podelila nasvet, kako ujeti bogataša. "Porabite veliko več denarja, kot je potrebno, obnašajte se, kot da ste najlepši v sobi, tudi če obstaja velika verjetnost, da niste, predvsem pa se obnašajte neumno," je vplivnica svetovala svojim sledilkam, ki si želijo takšnega življenja. "Možgani? Kdo jih potrebuje?" je še dodala.

Pod njeno objavo so se zvrstili številni komentarji, tako pozitivni kot negativni. "Raje bi bila neodvisna," je komentirala sledilka, druga pa je dodala, da gre za "neumno vsebino, ki jo ljudje ne bi smeli spremljati". Spet druge so jo spraševale, če ima njen mož tudi kakšne samske prijatelje.

Bogate zahteve pred poroko

Linda in Ricky sta se spoznala v telovadnici, ona je imela komaj 19 let, on 24, poročila sta se tri leta kasneje. Preden se je Linda za vse življenje zavezala milijonarju, je zahtevala, da mora njen bodoči mož izpolniti določene finančne zahteve, navaja DailyMail.

Med drugim je želela lastno nepremičnino, izplačilo 94.000 evrov kot del 'dote', sedem diamantnih prstanov in dizajnersko obleko za poročni dan. Njen obsežni seznam pa se tukaj ne konča. Zahtevala je tudi doživljenjske mesečne počitnice in več gospodinj, ki bodo skrbele za njun dom.

Profimedia

Kljub temu, da zdaj z možem živita v razkošju v Dubaju, Linda vztraja, da je ljubezen najdragocenejši del njunega razmerja ...