7. 7. 2021, 14:02

WOOP! Odbito na Ljubljanici (z agencijo Extrem & Dunking Devils)

Dunking Devils Press

Po odbojki na vodi in plezalnem spektaklu nad vodo bo Ljubljana letos dobila NOV ODBIT MOST in NAJVEČJI TRAMPOLIN NA SVETU, glas o prestolnici, ki si upa, pa bodo tokrat v svet ponesli svetovno znani trampolinarji.

Potem ko so ustvarjalci enkratnih dogodkov iz agencije EXTREM za uvod v EuroVoley organizirali odmevno odbojkarsko ekshibicijo na Ljubljanici, lani pa navdušili z najbolj mokrim plezalnim spektaklom Triglav the Rock Ljubljana, vam bodo v zaključku Trilogije na Ljubljanici, v sodelovanju z akrobatsko skupino DUNKING DEVILS omogočili, da tudi sami skočite z brega na breg!

WOOP! Odbito na Ljubljanici / Made by Akrobat je inovativna športno-zabavna prireditev, kakršne svet še ni videl. Zrasla je na izkušnjah prejšnjih dogodkov na Ljubljanici in viralnega uspeha največjega trampolina na svetu skupine Dunking Devils. Vsi ti projekti so navdušili domačo in svetovno javnost, zato bo letos nad Ljubljanico zrasel še največji trampolin na svetu, Hribarjevo in Gallusovo nabrežje pa bo povezal najbolj odbit most v prestolnici!

Agencija Extrem in Dunking Devils so v tem projektu združili moči s trampolinskim parkom WOOP!, najbolj znanim tovrstnim parkom v Sloveniji in s slovenskim podjetjem Akrobat, ki je eden najbolj priznanih izdelovalcev trampolinovov na svetu. Prebivalcem in obiskovalcem Ljubljane bodo pričarali nepozabno adrenalinsko doživetje v srcu prestolnice, obenem pa izvedli niz tekmovanj na visokem mednarodnem nivoju.

Dogodek WOOP! Odbito na Ljubljanici / Made by Akrobat bo odprla akrobatska predstava, ki jo bodo spremljale aktivnosti za obiskovalce vseh starosti v navijaški coni. V sklopu animacijskega programa se bodo lahko najbolj pogumni obiskovalci pod budnim očesom profesionalnih akrobatov preizkusili v skakanju na mega trampolinu in čez trampolinski most prečkali reko Ljubljanico. V poznih popoldanskih urah bo sledil šov na trampolinskem zidu, zvečer pa dih jemajoč šov na mega trampolinu, ki bo gledalcem postregel s spektaklom salt, obratov, skokov in trikov.

»S tem adrenalinskim spektaklom želimo Ljubljano in Slovenijo utrditi na zemljevidu prestolnic oz. držav, ki podpirajo inovativne, športne in drugačne dogodke z velikim medijskim dosegom. Ponosen sem, da bo celoten dogodek plod slovenskega znanja in sodelovanja, tako smo med načrtovanjem spoznali tudi slovensko ekipo podjetja Akrobat, ki bodo, kot strokovnjak za trampoline, postali tehnični partner projekta« je povedal Simon Rožnik, direktor podjetja Extrem, ki ga poznate tudi po projektih kot so Gony Pony (za Red Bull), Spartan Race Slovenia, Triglav the Rock LJ, Plusk na Velenjski plaži, FIBA pa je od njih prevzela format tekmovanj v ulični košarki 3x3 ...

"Z dogodkom želimo obiskovalcem približati akrobatiko in trampolinanje ter povečati njihovo zanimanje za to športno panogo. Pokazati želimo, da je skakanje na trampolinu atraktivno, varno in zabavno. Hkrati pa se lahko vsega tega naučijo tudi sami v sklopu programov WOOP! Akademije v WOOP! Trampolin parku. Prav tako pa bo lahko vsak, ki si bo tega želel, tudi sam preskočil Ljubljanico čez odbit trampolinski most. In to popolnoma brezplačno! « ga dopolni Marko Knafelc iz ekipe Dunking Devils.

Dih jemajoče prizorišče bo postavljeno na aluminijasti konstrukciji nad vodno gladino Ljubljanice. Prizorišče bo zajemalo:

  • največji trampolin na svetu 12x12m
  • trampolin 5×5m
  • 2x trampolin 3x5m
  • trampolinski zid (tramp wall)
  • trampolinski most (tramp bridge)
  • trampolinski park na bregu Ljubljanice za vse obiskovalce

Dogodek WOOP! Odbito na Ljubljanici / Made by Akrobat se bo zgodil 21. avgusta na Ljubljanici in prinaša serijo atraktivnih mednarodnih tekmovanj za najboljše svetovne trampolinarje ter obračun gimnastov po pravilih Gimnastične zveze Slovenije.

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.