1. 10. 2021, 14:34

Za velikim in širokim nasmehom se je skrivala žalost (tako je slavna VARUŠKA videti 30 let kasneje)

profimedia
Za velikim in širokim nasmehom se je skrivala žalost (tako je slavna VARUŠKA videti 30 let kasneje) (foto: profimedia)

Fran Drescher se je proslavila z vlogo v popularni humoristični seriji Varuška, pod na videz srečnim obrazom pa se je skrivalo mnoštvo tragedij.

Najbolj znana 'varuška' nas svetu danes praznuje 64. rojstni dan.

Igralaka Fran Drescher je pred tremi desetletji naravnost žarela na malih ekranih, tudi po zaslugi svojega mladostnega videza. Vloga varuške ji je prinesla svetovno slavo, le rekdo kdo pa je vedel, da se za njenim širokim nasmehom skriva veliko žalosti.

Leta 1985 se je zgodil grozljiv vlom v njen dom. O dogodku je pripovedoval njen bivši moj Peter Marc Jacobson, s katerim je bila poročena med leti 1978 in 1999.

V njuno hišo sta vdrla dva oborožena moška. Eden je posilil Fran, drugi pa njeno prijateljico. Petra sta pred tem zvezala in mu pokrila oči s prevezo.

Tragedijam pa tu še ni bilo konec.

Leta 2000 je Fran izvedela, da ima raka na materničnem vratu, leto pred tem pa se je ločila od moža, potem ko ji je ta priznal, da je homoseksualec. Z bivšim možem sta še naprej v prijateljskih odnosih, kar je mogoče jasno videti na skupnih fotografijah na Instagramu.

Pa vendar. Lansko leto je Fran ugotovila, da je kot svobodna ženska lahko srečna: "Prav zavestno sem morala delati na tem, da nočem biti odvisna ali prestrašena, ker živim in delam sama. Veliko energije sem morala vložiti v to, da sem se premaknila z mrtvega mesta. Mislim, da sem zdaj v dobri koži," je takrat povedala Fran, a tudi priznala, da ima v življenju prijatelja, s katerim občasno deli tudi posteljo. Ni pa želela razkriti, za koga gre.

In kako je danes videti Fran?

Čudovita!

In še kako mladostna, kar dokazujejo izbrane fotografije v naši fotogaleriji.

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.