1. 2. 2021, 11:28

Kmalu na malih ekranih še zadnja sezona serije Keeping Up With The Kardashians

NBCUniversal / E!
Kmalu na malih ekranih še zadnja sezona serije Keeping Up With The Kardashians (foto: NBCUniversal / E!)

Globalni hit, E! serija Keeping Up with the Kardashians, se vrača z najnovejšo, zadnjo 20. sezono 28. marca in bo na sporedu v nedeljo ob 21. uri na kanalu E!

Serija o družini Kardashian-Jenner “Keeping Up With the Kardashians” je bila prvič prikazana 14. oktobra 2007 na kanalu E! v Združenih državah Amerike. To bo 20. in zadnja sezona, serija pa se predvaja celih 14 let. Zaradi priljubljenosti družinskih članov in velikega zanimanja javnosti je bilo posnetih kar 12 “spin-off” serij z njenimi liki: “Kourtney and Khloe Take Miami”, “Kourtney and Kim Take New York” “Kourtney and Kim Take Miami,” “Kourtney and Khloe Take the Hamptons,” “Khloe and Lamar”, “Sex with Brody”, “I Am Cait”, “Dash Dolls”, “Rob & Chyna”, “Revenge Body with Khloe Kardashian”, “Life of Kylie” in “Flip It Like Disick”.

V najnovejši sezoni Kim vohuni za Kourtney in Scottom Disickom, ki sta skupaj zaspala, in to pripoveduje svojim sestram. In potem ko je Kris Jenner zajokala, medtem ko je filmski ekipi govorila, da se serija končuje, začne znana mama-menedžerka nekoliko obžalovati to odločitev in se spraševati, ali se je pravilno odločila. V novi sezoni bo videti tudi, ali sta se Khloe in igralec lige NBA Tristan Thompson zagotovo pobotala in ali načrtujeta še enega otroka.

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.