3. 12. 2021, 12:34

Zadnja želja Diane je bila namenjena Williamu (nekateri pravijo, da se je z njo iz groba maščevala Charlesu)

profimedia

Princesa Diana je svoje življenje tragično izgubila leta 1997, zaradi česar nikoli ne bo doživela, kako njen sin, danes 38-letni princ William, (najverjetneje) postaja kralj Velike Britanije.

Od njene smrti je minilo 24 let, njen bivši mož, danes 72-letni princ Charles, ki naj bi bil prvi na vrsti za krono kralja, pa še vedno čaka svoj veliki trenutek.

Medtem se na dvoru vse glasneje šušlja, da bo kraljica od Charlesa zahtevala, da krono preda sinu Williamu, soproga vojvodinje Cornwalla, Camille Parker, pa mrazi okoli srca, saj je bila po poročanju magazina In Touch prav to želja pokojne princese Diane.

Dianine zadnje besede pred smrtjo so bile namreč: "Naj kralj postane William in ne Charles!"

Viri z visokih pozicij na dvoru naj bi to Dianino željo potrdili, o tem pa je povsem odkrito tudi sama spregovorila v slavnem 'Panorama intervjuju' leta 1995. Takrat je med drugim povedala tudi, da Charles 'nikakor ne sme postati kralj'.

"Charles se že tako in tako počuti negotovo zaradi anket javnega mnenja, ki jasno kažejo, da je William veliko bolj priljubljen od njega pri Britancih, zaveda pa se tudi, da to ve tudi kraljica. Zato se zdaj boji, da bi se Dianina zadnja želja lahko uresničila," je povedal vir z dvora in dodal, da bi to kaj lahko postalo 'Dianino maščevanje Charlesu iz groba'.

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.