D. D. | 25. 5. 2023, 12:25

"Zakaj nama nihče ne verjame?" Meghan in Harry ogorčena nad odzivom javnosti

Profimedia

Nekdanja ameriška igralka in princ Harry sta užaljena. Poglejte, zakaj.

Meghan Markle in princ Harry nista pričakovala, da jima nihče ne bo verjel, da sta med nedavnim avtomobilskim pregonom skoraj umrla. Še posebej pa nista pričakovala, da bosta deležna takega rafala v medijih, zdaj pa sta užaljena. 

Princ Harry in njegova žena sta po podelitvi nagrad fundacije Foundation for Women bežala pred paparaci, ki so ju kar dve uri lovili po ulicah New Yorka. Po njunih besedah sta komaj ušla smrti, očividci in drugi vpleteni so hitro začeli namigovati, da sta zgodbo prenapihnila.

Profimedia

 

Policija na strani dvomljivcev

Dogodek je močno spominjal na nesrečni večer, ko je umrla Harryjeva mama, priljubljena princesa Diana. Ni presenetljivo, da je njen sin med nedavnim incidentom doživljal pravo travmo. 

Kot navaja Us Weekly, slavna zakonca vztrajata, da njuna zgodba o avtomobilskem pregonu ni bila pretiravanje in da je to, da ljudje trdijo drugače, zelo boleče. 

Oglasila se je tudi policija, ki je vožnjo označila za burno, a hkrati zatrdila, da incidenta ni bilo. Tudi newyorški župan zelo težko verjame, da je nekdo skozi gnečo po ulicah New Yorka dirkal kar dve uri in da bodo vse podrobno raziskali.