5. 10. 2021, 11:07

Žalostna usoda zvezdnice žajfnic: Esmeraldin boj z odvisnostjo in o sinu z Downovim sindromom!

profimedia

Danes 53-letna Leticia Calderon je javnost šokirala že leta 2013, ko je priznala, da je premagala svojo odvisnost od drog. Igralka, ki se je proslavila v vlogi Esmeralde, je takrat odkrito spregovorila o svojem življenju.

"Bila sem mlada, na vrhuncu kariere, z veliko denarja in vse mi je bilo na dosegu roke. Nepremišljenost in norost sta me skoraj stali življenja. Uživala sem kokain, v kar so me zvlekli dolgoletni prijatelji," je povedala in dodala, da je streznitev prišla v trenutku, ko ji je prijateljica zaradi predoziranja izdihnila v naročju. Takrat se je odločila za terapijo odvajanja od drog.

Čeprav je od telenovele Esmeralda minilo že četrt stoletja, Leticia še vedno polni naslovnice medijev.

Javnost je še posebno pretresla njena izpoved o vzgoji sina Luciana, ki ima danes 15 let in ki se je rodil z Downovim sindromom.

"On je moj angel in težko ubesedim, kako zelo ga imam rada. Nekateri ljudje me obsojajo in so drugačnega mnenja. Soočena sem z veliko predsodki. Ko so mi zdravniki razkrili njegovo diagnozo, sem rekla sama sebi, da ta ni pomemba in da bom otroka vseeno obdržala."

Igralka je Lucianu posvetila tudi knjigo 'Angel v mojem življenju'.

profimedia

Poleg Luciana ima z bivšim možem Juanom Colladom še enega sina, 14-letnega Carlosa.

Veliko pozornosti je pritegnila tudi Leticijina prometna nesreča, ki se je zgodila lansko leto. V avtomobil, v katerem je bila skupaj s sinovoma, se je zaletel tovornjak. Na srečo so jo odnesli brez večjih poškodb.

Igralka se je letos borila tudi s koronavirusom. Zaradi komplikacij pri covidu-19 se je morala zdraviti v bolnišnici.

"V bolnišnici je zame skrbela čudovita ekipa medicincev. Zdaj potrebujem samo še čas in potrpljenje, da dokončno ozdravim. Hvala vsem za sporočila podpore. To leto se zares ni odvijalo po mojih načrtih. Tudi nekaj drugih članov moje družine se je okužilo, zato vse lepo naprošam, da nas imate v mislih ob svojih molitvah," je na družbenih omrežjih zapisala Leticia, katere najnovejša žajfnica nosi naslov 'Carstvo laži'.