N.Z. | 20. 2. 2024, 12:26

Na družbenih omrežjih so se norčevali iz 'najgrše hiše v Britaniji': 'To je moj dom, meni je všeč!'

Twitter/printscreen

Hiša je na prodaj, lastnik hiše pa je razkril, da so zaradi posmeha na spletu mnogi odpovedali oglede.

Ponosni lastnik nepremičnine, ki je zdaj dobil vzdevek 'najbolj kičaste' in 'najgrše hiše v Veliki Britaniji', ima te dni veliko dela s tem, da brani svoj dom pred snobovskimi kritikami na družbenih omrežjih, piše Daily Mail.

Zaradi posmeha odpovedali oglede

Henry Reilly je razkril, da so odpovedi ogledov hiše pričele deževati, potem ko je oprema njegovega doma postala predmet zgražanj in kritik. Električar, ki poskuša prodati trisobno hišo v Prescotu v Merseysidu za 180.000 funtov, je povedal, da je bil presenečen nad reakcijami ljudi, ko so fotografije njegovega doma postale viralne.

Uporabniki družbenih omrežij so se norčevali iz opreme doma, ki vključuje vijoličaste trakove, preprogo z logotipom Chanel, črne žametne stole, bleščečo vazo z zlato rožnatimi vrtnicami in šahovsko garnituro s superjunaki. Gospod Reilly je za MailOnline povedal: "Odpovedali so mi veliko ogledov. Presenečen sem, da je ljudi od tega odvrnila dekoracija. Ampak meni je všeč, to je moja hiša!"

Sosedje so mu stopili v bran

Njegovi sosedje so mu stopili v bran. Ženska, ki je želela ostati nimenovana, je tako povedala: "Zadnje leto živim pri Reillyjevih in sta čudovit par. Osebno mi je všeč tako njuna hiša kot njena oprema, ampak tudi če mi ne bi bila všeč, kaj koga briga? Ni pomembno, ali so mi všeč rožnate pentlje v tej hiši, to je njihova hiša in od njih je odvisno, kako jo bodo okrasili. Kdo si jemlje pravico nekomu drugemu govoriti, kako naj opremi svoj dom?"

Nekdo drug pa je napisal: "Kritizirati nekoga zaradi tega, kako je opremil svojo hišo, je snobizem, čisto in preprosto snobizem."

Novo na Metroplay: Ko se govori o hierarhiji, je že prepozno | Bine Volčič in Žiga Faganel