P.M. | 3. 2. 2023, 19:23

Sylvester Stallone in njegova žena potrdila veliko novico (ne, ne ločujeta se)

Profimedia

Že dolgo se je kuhalo in pripravljalo, oboževalce slavnega hollywoodskega igralca je že razganjalo od neučakanosti ...

Hollywoodski igralec Sylvester Stallone in njegova žena Jennifer Flavin sta se lani poleti znašla na naslovnicah tabloidov, saj je Jennifer, nekdanja manekenka, vložila zahtevo za ločitev od zvezdnika. Samo teden dni kasneje se je izvedelo, da je družina snemala resničnostni šov za Paramount + z naslovom "The Stallone Family" (Družina Stallone, op.a.). Na ugibanja številnih, ali je bil ves spor med Sylvestrom in Jennifer pravzaprav zrežiran, kar bi šovu dodalo dramatičnost, oboževalci (še) niso dobili odgovora.

Kakorkoli, resničnostni šov bo v osmih epizodah prikazoval življenje znane petčlanske družine, slavna zakonca imata namreč tri prekrasne hčerke: Sophio, Sistine in Scarlet

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sylvester Stallone (@sylvesterstalloneofflcial)

Začetek predvajanja "The Stallone Family" resničnostnega šova je načrtovan za konec letošnjega leta: "Potem ko je upodobil nekatere najbolj legendarne filmske like v zgodovini kinematografije, se bo trikratni nominiranec za oskarja Sylvester Stallone pred kamerami predstavil v svoji največji in najpomembnejši življenjski vlogi: v vlogi očeta," je bilo zapisano v sporočilu za javnost ob njegovi uradni naznanitvi.

So Kim Kardashian šteti dnevi na televizijskih ekranih?

So Kim Kardashian šteti dnevi na televizijskih ekranih?

Instagram/Kim Kardashian

Za novim resničnostnim šovom o družini Stallone naj bi stala ista ekipa, ki že leta ustvarja uspešnico o družini Kardashian. Zato nekateri slavne sestre že pozivajo: "Umaknite se, sestre Kardashian, prihajajo sestre Stallone." Mnogi so prepričani, da bo prišlo do velikega tekmovanja med družinama za priljubljenost med gledalci, morda pa bi znalo priti tudi do konca Kardashianovih.

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.