N.Z. | 28. 9. 2020, 13:34

Že leta mu govorijo, da bi si lahko našel boljšo, on pa: "Ko me pogleda, se mi zašibijo kolena!"

profimedia

"Vse najboljše za rojstni dan, draga moja Keely. Zahvaljujem se bogu za tvoje angelsko srce," je pod skupni selfie na Instagramu zapisal 67-letni Pierce Brosnan za svojo 57-letno ženo Keely.

Privlačni igralec, za katerim se je 'metalo' na tisoče in tisoče žensk, ima namreč oči in srce samo za svojo soprogo Keely, s katero je srečno poročen že dobrega četrt stoletja.

Da bivšega agenta 007 ne ganejo zlobne pripombe, da bi si 'lahko našel lepšo in vitkejšo' kot je simpatično okroglolična Keely, neprestano dokazuje s svojimi javnimi izlivi nežnih čustev do nje kot ljubimke, žene in matere njunih sinov (Dylana in Parisa).

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Happy birthday Keely my darling, thank God for you angel heart. A few paintings on this day, with ever my love. “Spring” still in the works! ... “My Old Chair”

A post shared by Pierce Brosnan (@piercebrosnanofficial) on

Ko je Brosnanu leta 1991 zaradi karcinoma umrla prva žena Cassandar Harris, je padel v hudo depresijo. Iz brezna obupa naj bi ga rešila prav dobrodušna Kelly, ki jo je spoznal leta 1994 na plaži v Mehiki. Brosnan ve še danes povedati, da je šlo za ljubezen na prvi pogled. O svoji rjavooki lepotici je med drugim povedal: "Ljubim njeno vitalnost, njeno strast. Ko me Keely pogleda, mi vsakič znova spodnese tla pod nogami, moja kolena pa postanejo povsem mehka."

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.