29. 3. 2022, 12:30 | Vir: STA

Želite otrokom pokazati risanke iz otroštva? To je vaša priložnost

Profimedia

Svetovno znani ponudnik vsebin prihaja tudi k nam. 

V Sloveniji bo od 14. junija na voljo Disney+, storitev pretočnih vsebin družbe The Walt Disney Company. Ta je potrdil datume začetka delovanja storitev v 42 državah in na 11 ozemljih. Cena mesečne naročnine za slovensko tržišče bo znašala 7,99 evra ali 79,90 evra za letno naročnino.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Disney+ (@disneyplus)

Kot so ob tem sporočili iz The Walt Disney Company, bo na voljo ekskluzivna izvirna vsebina in na tisoče epizod in filmov iz Disneyja, Pixarja, Marvela, Vojne zvezd, National Geographica ter vsebine splošne zabave Disney+ dom za pretakanje nekaterih najbolj priljubljenih zgodb na svetu.

Bogat nabor vsebin

Ob tem so napovedali, da bodo imeli naročniki na Disney+ dostop do The Book of Boba Fett in The Mandalorian iz Vojne zvezd izvršnega producenta in avtorja Jona Favreauja. Na voljo bo tudi Marvelova serija Moon Knight z Oscarjem Isaacom v vlogi Stevena Granta, zaposlenega v trgovini z darili, ki ga pestijo izgube spomina in spomini na drugo življenje, in tudi za oskarja nominirani film Shang Chi ter legenda o desetih prstanih s Simu Liujem in Awkwafino v glavnih vlogah.

Naročniki bodo lahko videli tudi za oskarja nominirane ali nagrajene filme Luka, Encanto: Naš čarobni svet, ki pripoveduje zgodbo o izjemni družini Madrigal, in Cruella z Emmo Stone v vlogi legendarne Cruelle de Vil.

V naboru splošnih zabavnih vsebin si bodo naročniki lahko ogledali še za oskarja nominirano komedijo Glavni junak z Ryanom Reynoldsom v glavni vlogi ter seriji Simpsonovi in Talenti v belem. Iz National Geographica si bodo naročniki lahko ogledali prvo sezono Sveta po Jeffu Goldblumu. V vsaki epizodi te 12-delne serije bo predstavljen na videz znan predmet in razkrit svet presenetljivih povezav ter fascinantne znanosti in zgodovine.

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.