P.M. | 7. 2. 2023, 10:18

Žena Tonyja Cetinskega prvič javno spregovorila o možganski kapi, ki jo je zadela

Instagram/Tony Cetinski

Tega dneva nikoli v življenju ne bo pozabila, je svojo pripoved začela Dubravka Cetinski. Zgodilo se ji je nekaj, kar vsi mislimo, da se zgodi le nekomu drugemu.

Dubravka Cetinski, žena Tonyja Cetinskega, je za hrvaško revijo IN prvič javno spregovorila o možganski kapi, ki jo je zadela leta 2019. Potem ko nenadoma ni več čutila desne strani lica, je padla na tla. Na srečo je bil Tony blizu, ostal je priseben in je nemudoma odreagiral. "Dva dni pred tem sem začutila simptome, ki pa jih nisem upoštevala, bili so mravljinci. Tretji dan je bil tak občutek, kot da ne bi imela desne roke in desne noge, začele so se krčiti in sem kar padla," se spominja Dubravka. O tistem zanjo skoraj usodnem dnevu in tudi o življenju s posledicami možganske kapi je Dubravka javno spregovorila zato, da bi ozavestila tudi druge ženske.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tony Cetinski⭐️𝕠𝕗𝕗𝕚𝕔𝕚𝕒𝕝 (@tonicetinski)

"Slišal sem, da je kričala, nato je padla. Stopil sem na teraso in videl, da se trese," se tistega dneva spominja Tony. "Opazil sem, da je prenehala dihati in mislil sem, da je vsega konec," je nadaljeval hrvaški pevec, ki mu je uspelo hitro priklicati reševalno vozilo. Dubravko so odpeljali v reško bolnišnico in jo tam ustrezno oskrbeli.

Tony in Dubravka Cetinski.

Tony in Dubravka Cetinski.

Instagram/Tony Cetinski

Dubravka in Tony bosta prihodnje leto praznovala 10. obletnico poroke. Poročila sta se v Las Vegasu, poročne zaobljube sta si nato izmenjala še v cerkvi. ''Najini duši sta dvojčici, brez Tonyja preprosto ne znam več živeti," je povedala o njuni ljubezni Dubravka. "Nisem ženska, ki bi javno govorila o čustvih, a moj mož mi pomeni vse, je središče mojega sveta, vse se vrti okoli njega in zanj,'' je bila iskrena. "In ti si zame vse!" je med intervjujem dodal Tony.

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.