20. 3. 2022, 12:15

TAKO se je igralska zasedba Spidermana zabavala ob gledanju posnetkov njihovih avdicij

Profimedia
Tesna prijateljska vez med Zendayo in Tomom Hollandom je prerasla v romantično. (foto: Profimedia)

Tesna prijateljska vez med Zendayo in Tomom Hollandom je prerasla v romantično.

Zendaya je ob gledanju posnetka avdicije svojega igralskega kolega iz filma zavpila: "Kakšen srček!".

Zendaya, Tom Holland in Jacob Batalon so si skupaj ogledali njihove originalne avdicije za glavne vloge v filmu Spider-Man: No Way Home.

Holland v filmu navdušuje kot Peter Parker/Spider-Man, Zendaya upodablja Michelle Jones (MJ), Batalon pa Neda Leedsa. Ob ogledu Tomove avdicije sta Zendaya in Jacob planila v smeh, Tom pa si je v zadregi skril obraz, saj na posnetku dela preobrate in z namišljeno pajkovo mrežo lovi majico. 

Nasmejala jih je tudi Jacobova avdicija, ob Zendayini avdiciji pa se je smeh za trenutek prenehal, saj sta se oba igralca strinjala, da je bila njena avdicija neverjetna. "Res si dobra!"

Še pred prihodom filma v kinematografe je Tom za Entertainment Weekly povedal, da bo film verjetno "zaključek" franšize in igralci so ga tako obravnavali tudi na snemanju. "Če bi imeli srečo, da bi se še enkrat potopili v te like bi mogoče videli drugačno verzijo. Vzeli bi si čas in poskušali zgraditi nekaj drugačnega, mogoče bi tudi tonsko spremenili filme. Ali se bo to zgodilo ne vem."

Najnovejši del Marvelovega filma je bil v kinematografih prvič premierno prikazan decembra in je od takrat postal tretji najdonosnejši film na domačem trgu. Mesto je vzel filmu Avatar iz leta 2009. Drugo mesto še vedno zasedajo Avengers: Endgame iz leta 2019, prvo mesto pa je v lasti filma Star Wars: The Force Awakens iz leta 2015.

Tesna prijateljska vez med Zendayo in Tomom je kmalu prerasla v romantično in njuni oboževalci nad tem ne bi morali biti bolj navdušeni.  

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.