24. 5. 2022, 21:21

Znani Slovenki odtekla voda med pobiranjem zelenjave

Profimedia/fotomontaža
Slika je simbolična. (foto: Profimedia/fotomontaža)

Slika je simbolična.

S partnerjem sta imela pred prihodom v načrtu še prenoviti njuno hiško v prijeten družinski dom, a bosta zdaj morala narediti nove plane. Na srečo ju to ne skrbi preveč.

Sara Rutar, prva ženska zmagovalka kuharskega tekmovanja MasterChef Slovenija, je na Instagramu sporočila, da se je z izbrancem Dejanom Gajićem razveselila dečka Gabriela.

Ta ju je s prihodom presenetil, saj sta ga pričakovala šele v sredini junija.

Na svet prišel med pobiranjem zelenjave

Po tem ko je svojim sledilcem iz porodnišnice sporočila, da ji je med pobiranjem zelenjave na domačem vrtu odtekla voda, je še nekaj časa veselo delila zgodbe (ang. story). Kasneje, natančno 23. 5. ob 21. uri in 40 minut, pa sta Sara in Dejan postala starša.

Srečna mamica je na Instagramu objavila fotografijo družinice in pripisala: "Ati in mamica sta neizmerno vesela in ponosna, da si naju izbral za starša."

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sara Rutar (Official) (@sara_rutar)

"Vse skupaj me je malo presenetilo, ker je bil uradni predvideni rok poroda šele 13. junij, ampak voda je odtekla in sem se zato v soboto zvečer odpravila v porodnišnico," je tik pred porodom za portal 24ur.com dejala Rutarjeva in dodala, da komaj čaka, da bo svojo "malo štručko" držala v rokah.

Novopečena starša sta novico o nosečnosti sporočila že konec lanskega leta, na kateri sta držala okvir z napisom "Nekaj se kuha". Takrat je za 24ur.com povedala: "Oba z Dejanom sva zelo vesela, saj sva si otroka želela. Sklenila sva, da najprej opraviva z nakupom hiške, ker je bilo vse skupaj tudi nekako stresno. Ko sva kupila hišo, sva rekla, ko se zgodi, se zgodi. In se je kar hitro zgodilo (smeh)."

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.