14. 3. 2022, 08:18

Znan slovenski par presenetil s poroko: priča je bil priljubljen igralec s TV zaslonov

Profimedia
Fotografija je simbolična. (foto: Profimedia)

Fotografija je simbolična.

Zmagovalka šova Zvezde plešejo in njen izbranec sta dahnila usodni DA.

Nekdanja športna plezalka Natalija Gros in gledališki ter televizijski igralec Rok Kunaver, ki sta se leta 2018 spoznala v drugi sezoni šova Zvezde plešejo, kjer je Grosova na koncu tudi slavila, sta si minulo soboto izmenjala poročne zaobljube.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Natalija Gros Kunaver (@natalija_gros_kunaver)

Veselo novico je na Instagramu naznanila Natalija, ki je delila tudi prvo poročno fotografijo ter pod ključnik oziroma hashtag zapisala #zakoncaKunaver. Na svojem profilu pa je že dodala možev priimek ''Kunaver''. 

Na svoj poročni dan je Natalija nosila belo obleko, zgornji del pa je bil iz čipke, celotni videz je dopolnila z rdečo šminko in barvno ujemajočim klobučkom. Ženin pa je za to priložnost nosil elegantno sivo moško obleko.

Usodni DA sta nekdanja plezalka in igralec Lutkovnega gledališča Ljubljana dahnila na dvorcu Zemono v Vipavi, ki velja za eno najbolj priljubljenih poročnih lokacij.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Natalija Gros Kunaver (@natalija_gros_kunaver)

Nevestina priča je bila njena športna kolegica, plezalka Maja Štremfelj, ženinova priča pa je bil njegov prijatelj in igralski kolega Gregor Gruden, ki ga gledalci poznajo po vlogah v TV serijah Usodno vino in Reka ljubezni.

Kot zanimivost naj omenimo, da je ženin Rok Kunaver med letoma 2019 in 2021 veliko časa preživel v Vipavi, ki je bila čudovita kulisa za serijo Najini mostovi, v kateri je igral pomembno vlogo. Nekaj prizorov je posnel celo na renesančnem dvorcu Zemono, katarega veličastnost ga je tako prevzela, da ga je izbral za poročni obred.

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.