28. 3. 2022, 07:00

Rebeka Dremelj po vikendu, ki ga ne bo pozabila nikoli: 'Sem še živa'

Bobo

Zapisala je, da si niti v sanjah ni predstavljala, kaj jo čaka. 

Pevka Rebeka Dremelj je končno uresničila svojo dolgoletno željo. Poletela je z akrobatskim letalom, svojo izkušnjo pa je delila tudi na družbenih omrežjih, kjer je zapisala: "Bolj stara, bolj nora. Nekaj bo na tem! Takole je zgledala moja sobota in akrobacije v zraku. Sem še živa! Jaaa, šla sem letet z akrobatskim letalom!"

Nepozabna izkušnja

Tudi sicer obožujem adrenalinske podvige, pred leti sem na primer za snemanje spota 6x ali 7x skočila s padalom, v zabaviščnih parkih sem za vlakce smrti vedno prva v vrsti in bolj kot so strašni, bolj uživam,” je na svoji spletni strani Nepremagljiva napisala priljubljena Slovenka.

Dodala je tudi, da se sicer izkušnja z letenjem z akrobatskim letalom ne more primerjati z vlakcem smrti, saj na telo delujejo res močne sile, v nekem trenutku tudi z 8G, kar predstavlja tudi precej velik napor.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Rebeka Dremelj (@rebekadremelj)

Navdušena pevka

Izkušnjo je opisala kot nezemeljsko. “Na trenutke nisem vedela, ali sva z Juretom gor ali dol, obrnjena na glavo, ali letiva normalno … Letela sva obrnjena na glavo in sem lahko opazovala svet spodaj in takrat se ti zdi, da si vsemogočen," je še zapisala na spletni strani.