Znani so vsi gostje festivala FUKSi 2021

8. 7. 2021, 14:19 | Scena
Znani so vsi gostje festivala FUKSi 2021 (foto: Fuksi Press) Fuksi Press

Ljubitelji visokooktanskega rock 'n' rolla in prvoligaškega tehna so v hipu razgrabili prva dva paketa vstopnic za Festival #FUKSi 2021 s SIDDHARTO in DEBORAH DE LUCA. Za dober vibe pa bodo ob pivu in burgerjih na novi atraktivni žurerski lokaciji v prestolnici poskrbeli tudi LUMBERJACK, DJ GUMJA in BRTINZZ.

Organizator Festivala urbane kulture Slovenija - #FUKSi 2021, agencija Collegium Mondial Travel, razkriva celoten program prve pokoronske edicije tradicionalnega poletnega druženja, ki ga je v preteklih letih zaznamovala muzika mojstrov, kot so Morcheeba, Röyksopp, David Morales, Umek, Booka Shade, Jazzanova, Fun Lovin Criminals, Ø [Phase], Sladica, Tom Trago, Ten Walls ...

Statiko novega atraktivnega prizorišča v Ljubljani, dvorane L56 v Litostroju, bo v petek, 20. avgusta pred dobro naelektreno SIDDHARTO (prvič v LJ po skoraj dveh letih) preverila četica dolenjskih drvarjev, predvsem pa eden najbolj vročih bendov novega domačega rock vala - LUMBERJACK. Odmevali bodo Kralj, Čist vse, Eden tistih, Krik svobode, Disko ljubav ... in tudi čisto nova Dovoljene so vse stvari.

Napolitansko kraljico tehna, DEBORAH DE LUCO, pa bosta v nedeljsko jutro popeljala BRTINZZ (tehno set) in eden najtrdnejših stebrov regionalne elektronske scene, ki je kot didžej, producent, vodja založbe in organizator sinonim za trše in hitrejše podžanre tehna, še posebno hardgroove. DJ GUMJA redno nastopa v najboljših evropskih tehno klubih, njegovo muziko izdajajo priznane tehno etikete, zadnja leta pa je tudi glavni motor ECO Festivala, največjega evropskega poletnega hard techno druženja.