Ž.A. | 9. 9. 2021, 17:00

Znano je, kako je videti življenje Michaela Schumacherja po smučarski nesreči - spregovorila je njegova žena

Profimedia

Žena Michaela Schumacherja Corinna je prvič javno spregovorila o njegovem življenju, odkar se je pred sedmimi leti hudo poškodoval. Od takrat ga v javnosti nismo več videli, njegova družina pa je v tem času molčala in njegovo zasebno življenje ohranila zasebno.

Uradno odobren biografski film

Prihodnji teden bo na Netflixu izšel uradno odobren biografski film, ki nosi ime "Schumacher". Njegovi družinski člani, med njimi žena Corinna in sin Mick, razpravljajo o nesreči in o življenju po njej.

“Seveda pogrešam Michaela vsak dan,” pravi Corinna Schumacher v biografskem filmu. “Vendar ga ne pogrešam samo jaz: otroci, družina, njegov oče, vsi okoli njega.”
 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Michael Schumacher (@michaelschumacher)

Zdravljenje še vedno poteka

Čustvena Corinna pravi, da je Michael med njimi, vendar drugačen. Potrdila je tudi, da se še naprej zdravi zaradi usodnih poškodb.

“Skupaj smo. Doma živimo skupaj in izvajamo terapijo. Delamo vse, kar je v naši moči, da bi bilo Michaelu bolje in da bi mu bilo prijetno ter da bi preprosto začutil našo družino, našo vez. In ne glede na vse, bomo naredil vse, kar lahko. Vsi bomo," pravi.

Michael je vedno cenil svojo zasebnost, kar je tudi razlog, da so številne informacije glede njegovega zdravljenja še vedno skrite.

“Da bi ohranil svojo zasebno sfero kot vir moči, je vedno strogo in dosledno ločeval svoje zasebno od svojega javnega življenja. Ta film govori o obeh svetovih. To je darilo njegove družine ljubljenemu možu in očetu. ”
Njegov sin Mick je ohranil očetovo strast

Njegov mlajši sin Mick je ravno letos debitiral kot voznik Formule 1. "Mislim, da bi se z očetom sedaj razumela na drugačen način, preprosto zato, ker govoriva podoben jezik, jezik motošporta. In tu je največkrat moja glava, ko mislim, kako lepo bi bilo to. Vsega bi se odrekel samo zaradi tega," pravi Mick, ki te izkušnje ne more deliti s svojim očetom.

“Od nesreče, te družinske izkušnje, teh trenutkov za katere verjamem, da jih imajo mnogi ljudje s starši ni več ali v manjši meri in po mojem mnenju je to nekoliko nepravično,” je dejal Mick.
 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mick Schumacher (@mickschumacher)

Film izide 15. septembra

Omenjeni dokumentarec, ki ga v celoti podpira družina, bo torej izšel 15. septembra. Mnogi film opisujejo kot "družinsko darilo ljubljenemu možu in očetu". 

Poleg družinske strani bodo v film vključene številne pomembne osebe F1, ki so kakorkoli igrale pomembno vlogo v njegovi karieri. Med njimi se najdejo tudi njegovi tekmeci - Jean Todt, Flavio Briatore, Sebastian Vettel in drugi.

Vir: portal-f1.si/

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.