3. 2. 2021, 13:58

Zvesta žena in mama iz serije Šverc komerc pozirala za Playboy

POP TV
Zvesta žena in mama iz serije Šverc komerc pozirala za Playboy (foto: POP TV)

Nedolgo nazaj se je na POP TV začela vrteti druga in hkrati zadnja sezona trenutno zelo popularne serije Šverc komerc (izvirnik Na granici).

Barbaro Vicković v seriji spremljamo kot Miro Masle, zvesto, skrbno in poslušno ženo ter mamo treh hčera, ki živi za svojo družino in je vešča vseh gospodinjskih opravil. V realnem življenju pa je Barbara pravo nasprotje Mire, saj je drzna, samostojna in avanturistična, tako je tudi 15 let nazaj brez težav pogumno pozirala za Playboy in posnela drzne fotografije, njena priljubljenost pa je po pričakovanjih takoj še bolj narasla: 

Danes Barbara svojo mladostniško (pre)drznost komentira sledeče: »Moje telo je moj instrument, prav tako kot sta tudi moja duša in moj um. Ne vidim razlike med njimi in to je del mene. Zelo težko se pogovarjam o teh stvareh na splošno ali o tem, zakaj sem se nekoč odločila, da bom kaj storila.«

V seriji se Mira poroči s svojim 16. letom, za Barbaro pa sta dve ločitvi, tako da sta njena ljubka sinova trenutno edina moška v življenju. Igralka pravi, da se ne vidi več v zakonu, a vseeno verjame v ljubezen. Na svojem Instagram profilu je igralka zelo aktivna in svojim slikam vedno pripiše globoke misli ter zapise, poleg svojih izvirnih sebkov tako pogosto pokaže svoja sinova, ki sta ji na las podobna. Pod eno izmed slik s svojim mlajšim sinom Barbara pripiše: 

»Ta čudoviti otrok ob meni je Matija, moj sin, moje sidro, bitje, ki mi je zaupano v skrb in skrbništvo, moj učitelj, eden od pomenov in razlogov mojega obstoja na tem planetu. O starejšem ne bom zdaj, ko je zaposlen s svojimi različnimi geometrijami, formulami ...«

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Barbara Vicković (@barbaravickovic)

Njen Instagram profil krasijo tudi številne slike s soigralci serije Šverc komerc, sklepamo lahko, da se kolegi med sabo dobro razumejo in pogosto tudi podružijo. Mi pa moramo priznati, da igralka pri svojih skoraj 50-ih letih še vedno izgleda čudovito in mladostno! 

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.