R.S. | 26. 9. 2022, 10:57

Zvezdnice telenovel, ki so nas prehitro zapustile

Fotomontaža/Instagam/Monica Spear/lorenarojasfan44

Oboževalce mehiških nadaljevank so v zadnjem desetletju šokirale smrti zvezdnic, ki so umrle (pre)mlade.  

Umor Mónice Spear

29-letna Mónica Spear je posnela kar nekaj telenovel, pri nas smo jo lahko spremljali v ljubezenski zgodbi Prepovedana ljubezen (Pasion Prohibida). Leta 2004 je postala tudi mis Venezuele. Obetavno kariero pa je prekinila njena tragična smrt. Januarja 2014 se je z možem Thomasom Berryjem in 5-letno hčerko Mayo vračala s počitnic v Venezueli, ko so jih na avtocesti ustavili roparji. Njeno vozilo je povozilo ostre objekte, ki so jih roparji nastavili na cesti.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Monica Spear (@monicaspear)

Družina se je v vozilo zaklenila, nato pa so roparji izstrelili več nabojev, ki so ubili zvezdnico telenovel in njenega moža. 5-letno hčerko je naboj zadel v nogo, a je napad preživela. Po umoru so oblasti aretirale pet oseb. 

Boj z rakom igralke Edith González

Edith González je bila zvezdnica mehiških telenovel, ki je nastopala v uspešnicah Ne pozabi me nikdar (Nunca te olvidare), Salome (Salomé) in Neusmiljena srca (Mundo de fieras)

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Edith Gonzalez Lazo (@edithgonzalezmx1)

Leta 2016 so ji diagnosticirali raka na jajčnikih, tri leta kasneje pa je bitko izgubila. Za seboj je pustila moža Lorenza Laza in 14-letno hčerko Constanzo.

Nenadna smrt Karle Álvarez

Slovenci se igralke Karle Álvarez spominjamo predvsem po vlogi zlobne Virginie iz telenovele Umazane laži (La Mentria). Leta 2013 je svet pretresla vest o njeni smrti. Stara je bila zgolj 41 let. 

Zvezdnica telenovel je umrla zaradi zastoja srca, ki sta ga povzročili anoreksija in bulimija – bolezni, zaradi katerih se je tudi zdravila.

Usodna avtomobilska nesreča 

Adriana Campos, igralka kolumbijskega rodu, in njen mož Carlos Rincón sta v avtomobilski nesreči izgubila življenje. Njen mož naj bi med vožnjo izgubil nadzor nad vozilom, ki je nato pristalo v reki Cauca. Adriana je imela zgolj 36 let, imela pa je le eno leto starega sina. 

Po sedmih letih izgubila bitko

Mehiška igralka in pevka Lorena Rojas je igrala v telenoveli Nova priložnost (El cuerpo del deseo). Leta 2008 so ji diagnosticirali raka na dojki, leta 2013 pa se je bolezen razširila na kosti. Kasneje se je rak razširil še na jetra. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lorena Rojas♥️ (@lorenarojasfan44)

Februarja 2015 je izgubila bitko z rakom. Za seboj je pustila hčerko Luciano, za katero zdaj skrbi njena sestra Lorraine.

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih TikTok, Youtube, Instagram in Facebook.