J. B. | 16. 1. 2023, 13:03

Zvezdnika se obnašata kot razvajena otroka: Shakira napisala odmevno pesem in zaradi tašče na teraso postavila - čarovnico! (FOTO)

Profimedia

Na bančnih računih milijoni, na Instagramu številni oboževalci, v glavah pa bore malo zdrave pameti. Nekdanja zaljubljenca se čedalje bolj sramotita.

Bila sta noro zaljubljena, v enajstih letih, kolikor je cvetela njuna ljubezen, sta se jima rodila dva sinova. Shakira, glasbena zvezdnica iz Kolumbije, in Gerard Pique, sveže upokojeni nogometaš iz Španije, sta bila nekoč označena celo za najbolj vpliven par na svetu. Zdaj pa je vsega konec. No, vsaj ljubezni, ki naj bi razpadla zaradi nogometaševe nezvestobe. Kar zadeva umazano perilo, pa ... Dvojec ga pere pred očmi svetovne javnosti, zvezdnika pa se dejansko obnašata kot razvajena otroka.

V teh dneh v javnosti močno odmeva nova glasbena uspešnica Shakire, v kateri govori o razmerju s svojim nekdanjim partnerjem. Piqueju je namenila nemalo ostrih in ponižujočih verzov, nekdanjega člana Barcelone je označila za slabiča in moškega, ki ni bil vreden njene pozornosti.

Zanjo je danes "Casio", kar je kakopak prispodoba za nekaj slabega. Pique ji je vrnil tako, da je s podjetjem Casio že sklenil pogodbo o sodelovanju pri nogometnem projektu, ki se ga je lotil v rodni domovini.

V vse skupaj je bila zdaj na silo povlečena tudi nogometaševa mama Montserrat Bernabeu, ki jo je Shakira vrsto let ljubkovalno imenovala "moja mala tašča". Zdaj jo je označila kar za - čarovnico! Na svojo teraso v Barceloni je Shakira postavila lutko čarovnice, jo obrnila proti hiši svoje nekdanje tašče in ji s tem poslala več kot očitno sporočilo. Kot poroča španski novinar Marc Leirado Millan, spor med ženskama traja že nekaj tednov.

Profimedia

"Pred nekaj tedni sem prejel nekaj informacij, da je Piquejeva mama zaskrbljena zaradi domnevnega rituala s črno čarovnico. A temu nisem pripisoval večjega pomena," pravi omenjeni novinar. Saj ni res, pa je, bi lahko dodali ...

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.