Nika Vajnhandl | 30. 3. 2022, 14:01

Dončić postavlja nove modne smernice: kdo je znani srbski oblikovalec, ki ga oblači?

Profimedia

Slovenci smo ponosni na Luko Dončića zaradi njegovih uspehov in sposobnosti na igrišču. Beograjčane pa je navdušil s svojim stasom. Poglejte, s katero modno znamko je osvojil srbska srca.

Luka Dončić se je sinoči na tiskovni konferenci pojavil v majici kultne beograjske znamke DechkoTzar.

Braća Burazeri je skupina oblikovalcev, ki imajo to kolekcijo že leta, poimenovali pa so jo po beograjskem žargonskem izrazu, ki pomeni "dečko, car". Ni naključje, da se je "car" Dončić odločil ravno za to znamko. 

Modna znamka, ki osvaja svet

DechkoTzar je nastal leta 2001 kot koncept dveh bratov - oba sta bila ulična grafitarja. Za tem, ko sta s flomastrom naredila svojo prvo skico logotipa, se je zgodba blagovne znamke hitro razvila kot del beograjske urbane kulture.

Na to, da naš košarkar nosi njihovo kreacijo, so seveda ponosni. S tem so se pohvalili tudi v Instagramski zgodbi. Bo morda na naslednji tiskovni konferenci oblečen v kreacijo kakšnega slovenskega modnega oblikovalca?

Posnetek zaslona Instagram Braća Burazeri

Ker je majica, ki jo je nosil Dončić, pritegnila tudi našo pozornost, smo skupino Braća Burazeri že prosili za intervju. Sledite našim zgodbam in preberite več o njihovem sodelovanju.

Novo na Metroplay: Matej Zemljič o zakulisju snemanja, dojemanju igralstva in stvareh, ki mu pomenijo največ