R.S. | 28. 7. 2023, 14:20

Bode Miller pet let po smrti hčerke spet trepeta: 3-letni sin se je zastrupil (znane podrobnosti)

Profimedia

Športni as in njegova žena sta se na smrt prestrašila.

Bode Miller, nekdanji vrhunski smučar, bi kmalu doživel še eno družinsko tragedijo. Pet let po smrti hčerke Emmy, ki se je utopila v bazenu, se je v težavah znašel njegov 3-letni sin Asher. Američan je na družbenih omrežjih sporočil, da je bil eden od dvojčkov hospitaliziran zaradi zastrupitve z ogljikovim monoksidom. Zdaj se malček že dobro počuti. 

Zastrupitev se je zgodila, ker je nekaj ur na njihovem dvorišču stal parkiran žerjav. Čeprav so bili otroci v hiši, so se zastrupili z ogljikovim monoksidom. "V začetku tedna je bil na našem dvorišču nekaj ur parkiran žerjav. Kljub temu, da smo otroke zaradi očitnega razloga zadrževali v hiši, je bilo najmlajšim slabo. Asher je končal v bolnišnici, ker se je zastrupil z ogljikovim mogoksidom. Zdaj smo vsi v redu, to pa delim v opomin vsem staršem, kako nevaren je ogljikov monoksid. Testirajte vsebnost ogljikovega monoksida," je delil 45-letnik.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Bode Miller (@millerbode)

To pa ni prva hospitalizacija za triletnega Asherja. Decembra so ga mogli odpeljati v bolnišnico, ker je imel ferbilni napad, ki ga povzroči povišana telesna temperatura. "Življenje je večna hoja po robu noževe konice, s čimer pa smo dobro seznanjeni. Asher je doživel ferbilni napad, kar nas je na smrt prestrašilo. Z enakim rešilcem smo se peljali v isto bolnišnico, kamor je bila prepeljana Emmy, a tokrat sva domov odšla skupaj z otrokom," je takrat zapisala Morgan Miller, žena športnega asa.

Novo na Metroplay: "Naš največji uspeh je bil tudi strel v koleno" | Ivo Boscarol